Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Salkkarit juonipaljastukset kyrpä tanassa

Toivon et Kari ja Linda palais yhteen. Tuo Aaron ja terapeutin pelehtimen on oksettavaa: Jiri on ollu rasittava jo tosi pitkään, varsinkin sillon ku sil ei ollu aikaa perheelle ja sääti Alissan kaa. Nyt vähä tsempannu, vaik on edelleenki ärsyttävä: D Mut sääliks kyllä käy, voisko Monica tajuta et se on lapsen etu että sillä on isä. Että mua ärsyttää Monica!

Ja nyt kun sanoivat noin niin takuulla Karille ja Monicalle tulee jotain. Mä niin toivon ettei niille tuu mitään, mutta yllättäenkin niille tulee.. Kalle vähän säälittää nyyh. Monican ilmeilyt ja kulmakarvojen vääntelyt tuossa autokohtauksessa sai mussa aikaan ihan hillittömiä naurunpyrskähdyksiä. Oon joka jakson jälkeen aina vaan vakuttuneempi siitä, että salkkareiden tarkoitus on nykyään lähinnä parodioida saippusarjoja. Mun ei kyllä käy Jiriä sitten yhtään sääliksi. Sen lisäks et se on muutenkin ihan vitun mulkku kusipää jätkä joka nyt mm.

Tän keissin on ilmeisesti kaikki muut paitsi Monica unohtanut. Jiri taas tuttuun tapaansa oli inisemässä Severille jostain ihan äärettömän turhasta ihan vaan valituksen ilosta, ja sen tähden jättänyt oman vauvansa hengenvaaraan.

Monica, joka on muutenkin hämillään uudesta elämäntilanteesta joutuu sen kaiken kukkuraksi pelkäämään oman lapsensa kuolemaa typerän huolimattomuuden tähden. Ihan vähemmästäkin sekoaa, enkä mäkään todellakaan antais luottamustani sellaiselle ihmiselle ihan heti. Monica kyllä ylireagoi, mutta tässä tilanteessa se on täysin ymmärrettävää. Ja mitä tekee Jiri? Ikinä ei sais sattua sellasta virhettä että lapsi melkein kuolee siihen, yksikin kerta on liikaa.

Katsoin vasta nyt viimeisimmän jakson vikan kohtauksen, ja se vaan ehdottomasti todistaa sen että Monica pelkää ihan kuollakseen lapsensa puolesta. Se ei ole luonnollista koska normaalissa tapauksessa lapsi ei hengenvaarallisesti putoa lattialle ja meinaa kuolla siihen.

Monicalla on traumoja, ja luultavasti myös joku synnytyksen jälkeinen masennus, johon hän tarvitsee apua. Jiri taas sen sijaan vois mennä vähän itseensä ja miettiä mitä on itse tullut tehtyä ja yrittää ymmärtää Monican pelkoa.

Missä välissä Magnus on muka meinanut kuolla Jirin toimesta? Kyllähän se lattialle tippu, mutta ei siinä musitaakseni mitään käynyt kuitenkaan, vähään vaan itki kun sattui. Korjatkaa toki jos olen väärässä, en muista kävikö siinä sohvalta putoamisessa jotain pahempaakin. Kyllä se sairaalaan vietiin kun löi päänsä. Selvisi kuitenkin "vaan" ruhjeilla. Mutta se voi silti olla hengenvaarallista jos pieni vauva tippuu lattialle, niin kuin se olisi ollut mahdollista Magnuksenkin kanssa.

Monica on ihan seko: Mitä mun rakkaalle salsuketjulle on tapahtunut?! En tunnista teistä enää ketään, paitsi Sirun, Routiksen ja Hattaraan. Sirunhan piti lopettaa salsujen kattominen jo tuhat vuotta sitten.

Arvasin ettei susta pääse eroon, vaikka kuinka toivoisi. Sen sijaan mä taidan kyllä itse jättää lopulliset hyvästit tälle ketjulle, koska taso on laskenut taas niin pohjamutiin, ettei edes omat hykerryttävän hauskat kommenttini tätä pelasta. Valehtelematta parasta viihdettä ikinä. Joo niinhän mun piti lopettaa, mutta sarja menee edelleen hyvänä iltapalan kanssa nautittavana viihteenä. Ei se mulle enää sellanen pakkomielle ole kuitenkaan kun sillon kun Larias oli mukana: Mutta hei olipas kiva kuulla että musta oot halunnut eroon, tulee oikein mukava olo: En kyllä tiedä mitä pahaa olen tehnyt ansaitakseni moisen, mutta ihan sama.

Sulla on muuten kiva nimimerkki: Oikeasti olen tätä mieltä. Olen vähän myöhäisherännäinen 1D: Harryn oma tuotanto ei oikein iske, paitsi yksi biisi. Sori offtopic, oli vaan pakko sanoa. Eihän Salkkarien kattomista voi lopettaa, eikä myöskään demittämistä ; Mitä joillain on Sirua vastaan?

Mitä joillain on Sirua vastaan? Näköjää tol vitu billyherringtonilla on kaikkia vastaan joku ihme ongelma. Mee vittu hoitoon vitun homo. D Ei kaikki tykkää kaikista: Tiedän ärsyttäneeni sillon kun oli se Elias-juttu ja spoilasin siitä, mutta pyysin anteeksi ja ajattelin että voitais sen jälkeen aloittaa puhtaalta pöydältä.

Joo mä oon väitelly Walkopeuran kanssa, pahoittelut siitä. Eiköhän kaikille ole täällä tilaa, jotka Salkkareista haluaa keskustella?

Enkä mä edes halua mitään riitoja. D Ja myös Aaro sen kanssa. Teemu ei osaa oikein näytellä noita kohtauksia ja huvittaa nuo sen suutelukohtaukset ja muut: Voitte vaikka tehdä ihan oman keskustelun jossa riidellä kun se näyttää olevan teistä niin mukavaa. Voitte vaikka tehdä ihan oman keskustelun jossa riidellä kun se näyttää olevan teistä niin mukavaa mä tuun ehdottomasti seuraamaan sitä keskustelua!

Voitte vaikka tehdä ihan oman keskustelun jossa riidellä kun se näyttää olevan teistä niin mukavaa Mulle käy mainiosti tuo asiallisesti keskustelu Salkkareista: En normaalisti käy täällä mitään kommentoimassa, mutta menee tunteisiin tuo Jirin vouhotus siitä, kuinka hänellä "on oikeuksia".

Paskan vitut ole, niin kauan kun isyyttä ei ole tunnustettu, ei tosiaankaan ole minkään valtakunnan oikeutta esim. Muutenkin Jiri on niin rasittava hahmo, että oksat pois. Monicaa käy sääliks, pelkää niin kamalasti Magnuksen puolesta: Viimeistään tuossa auto -kohtauksessa huomas, että miten paljon. Ja Severinkin saisivat kirjottaa ulos, on siinnäkin taas rasittava tyyppi. Miks Monican pitäis saada yksinhuoltajuus? Kenen hyväksi se olisi? On surullista, että niin monesti vanhempien erimielisyyksien takia lähivanhempi ottaa itselleen kaikki oikeudet vain sen takia, että toisen vanhemman kanssa ei tulla toimeen.

Sehän onkin lapsen etu, että kasvaa ilman toista vanhempaa. Koska siihen se monesti menee. Mä ymmärrän, että molemmilla kuohuu, mut kaikista paras olis, että Monica ja Jiri sais sovittua kaikki jutut ja osallistuis molemmat yhtä paljon lapsen elämään. Jiri mokas kerran, mut ihan ku kellekään muulle ei niin koskaan kävisi. Jättihän Sannikin Iljan kerran sinne koululle. Noin ei pitäis käydä, mut tarkottaaks se sitä et lapsi ei sais vanhempaansa enää nähdä yhtä paljon ku toista vanhempaansa.

Lapsella on oikeus molempiin vanhempiin, ja Jiri kuitenkin haluu olla Magnuksen elämässä. Enkä ihmettele että silläki alkaa järki mennä tossa tilanteessa: D Alkaa mennä järki? Sillähän meni järki tyyliin heti sen mokan jälkeen kun Monica siitä pahoitti mielensä, ei se oo missään vaiheessa edes yrittänyt ymmärtää Monicaa, että miten peloissaan se tollasesta kokemuksesta voi olla.

Muuten oon kyllä samaa mieltä sun kanssas. D Juuri sen takia, että siitä sais jotain elämää Pihlajakadulle. Ja sitä paitsi minä todella inhoan Jiriä, ja tällä tavalla se saatais savustettua ulos. Normaali elämässä yleensä on lapsen etu molemmat vanhemmat, kyse onkin nyt fiktiivisestä sarjasta. Ja vielä lisäksi, siitä juonikuviosta, en muista onko salkkareissa nähty kunnon huoltajuuskiistoja, ja jos on niin milloin viimeksi ja ei, en todellakaan jaksa tarkistaa asiaa.

Mieti nyt mikä asetelma; Jiri the luuseri vs. Ja kun joku itki siitä, että Magnus ei olisi ollut vaarassa tippuessaan lattialle ja mitä se muija oikeen skitsoo vieläkin: Joten en antaisi itsekkään sellaiselle lasta enää hoitoon, joka piittaamattomuuttaan vaarantaa lapsen hengen, ja kehityksen. Ihme tossu se muija. Ite suunnilleen pakottaa ton Lolan asumaan niille ja nyt valittaa. Ei vittu toi Jiri vois nyt ihan oikeesti tappaa ittensä.

Repesin tolle kallen ja tuntemattoman miehen kohtaukselle ihan täysin:: DDD ja sit vielä se 'mä haluun rakkautta ja munaa' voi luoja. Olipas jännä jakso tänään!

Mitä tuo Eva ulisee, itehän se halus Lolan niille asumaan: Äh en jaksais katsella Monicaa ja Karia ja niitä huomenna -. Voi helvetin Eva, teki taas tänään mieli vaihtaa kanavaa ku se rupes ulisee turhasta D eva ulisee jatkuvasti muutenki enkä vieläkää tajuu miten joku voi olla noin lapsellinen käyttäydyin tolleen ku olin ala-asteel.

Argh en ois arvannu et se kilahtais noin nopee ja tommosesta asiasta? Vittuako Lola sille voi et kaatu. Sanoikos Eva Pietarille, että "valitse sitten Lola" tjsp. D Eva on muutenkin epätasapainoinen ihminen ja nuolee eksänsä kanssa heti ku silmä välttää.. Olipa tylsä jakso jotenkin Kyrsii niin paljon, että spoilaannuin Jannen ja Sannin suudelmasta sen takia, että se pätkä oli jo eilen illalla katsomossa Ylipäätään, miks helvetissä katsomo on täynnä tollasia 0.

Ketä ne kiinnostaa niin paljon, että ne pitää oikein erikseen sinne upata? D Lopetin FBssäkin aikoja sitten salkkareiden sivun seuraamisen, kun oikein isolla otsikoita, jotka spoilaa tulevia jaksoja. Ei yhtään erikoisempi vaikka vuoden viimeinen Salkkari-jakso. Mua huvitti kun jakson katsoin ja odotin jotain antikliimaksia jaksolle. Noh se sitten tuli tollee juosten kusten viimeisten sekuntien aikana että saatais katsojat palaamaan tauon jälkeen sarjan pariin.

Erittäin tylsä jakso ja ehkä ihan hyvä niin ei tarvitse kärvistellä tätä paria kolme viikkoa kun sarja on tauolla: Salkkareissa ärsyttää, kun kaikkia kuvioita pitkitetään ihan liikaa! Vois se Aaron sekoilu Antonin kuolemaan jo selvitä, Ismon ja Jutankin kuviota pyöritetty jo aivan liian kauan!

Oli kyl helvetin paska jakso. Why I even watch this shit. Katsoin tänään elokuvan ja siinä oli rooleissa Larin näyttelijä Ronny Roslöf sekä sivuosissa Antti Polvijärveä näytellyt Timo-Pekka Luoma ja kirsikkana pohjalla: Alan jo kärsiä vieroitusoireista D:.

He eivät myöskään löytäneet vakuuttavaa yhteyttä miehen jalkojen koon ja siittimen pituuden välillä. Tutkimuksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Helsingin Sanomat. Onko kuin usein porukkaa? Näin VitaePron ainesosat vaikuttavat 9. JYP-valmentaja puolusti käsittämättömän jäähysuman hankkinutta Janne Kolehmaista: Poliisi ampui tuhopoltosta ja murhan yrityksestä epäillyn Luulajassa.

Tiskaa laiska ämmä, komensi puoliso - Liisa, 38, ei halunnut opettaa alistuvaa mallia lapselleen ja erosi. Jet set -piireistä syrjäytyneisiin - tällaiset ihmiset vetävät kristallia, josta Jari Sillanpään epäillään jääneen taas kiinni 5. Hillopurkki avuksi Valtaosa ihmisistä nauttii valtavasti suuseksin saamisesta, mutta sen antaminen kumppanille ei välttämättä onnistu kaikilta.

Kyrpä tanassa pori suomi Salkkarit juonipaljastukset tissi videot 8. Seksuaaliterapeutilta saatetaan pyytää myös.. Testasimme kaikki Suomen kolmesta suurimmasta kaupasta löytyvät pääsiäismunat — hauskin yllätys oli vahinko. Tuore tutkimus laittoi australialaista heteronaista vastaamaan tähän kysymykseen.

Penis on miehen sukupuolielin.

Salkkarit juonipaljastukset kyrpä tanassa -

Pitkäaikainen suosikkihahmo palaa sarjaan - varo juonipaljastuksia! Ehrnrooth kertoi viime viikolla. Avoimuudellaan hän toivoo auttavansa nuoria, jotka painivat oman sukupuolisen identiteettinsä kanssa. Ei vittu toi Jiri vois nyt ihan oikeesti tappaa ittensä. Mun ei kyllä käy Jiriä sitten yhtään sääliksi. Tai si gunnar on oikeesti se akin hyväkskäyttäjä Kas kun ei ole aikaisemmin tullut puheeksi heidän kohdatessaan. Ei vittu toi Jiri vois nyt ihan oikeesti tappaa ittensä. Vuonna syntynyt Netta Jamina Muurinen ei ollut koskaan onnellinen. Ja oon kans huomannu et gunnarin alzheimer unohdettiin kokonaan uuden näyttelijän myötä: Pitkäaikainen suosikkihahmo palaa sarjaan - varo juonipaljastuksia!

: Salkkarit juonipaljastukset kyrpä tanassa

Salkkarit juonipaljastukset kyrpä tanassa Vanhaa naista naidaan mies etsii paria
THAI HIERONTA LAUTTASAARI ISOT TISSIT KUVAT 138
LIVEKAMERA PORNO NAIDA TAKAAPÄIN 158
Salkkarit juonipaljastukset kyrpä tanassa Komea mies skirt striptease
Kuopio huora ilotalo tallinna 411

Mitä Diana teki kesken kosinnan? Neljä kuuminta aurinkolasimallia, joita trendsetterit himoitsevat juuri nyt.

Patrik Laine sai veristä jälkeä tehneen iskun kasvoihinsa - tuomarit nukkuivat tilanteen täysin Napakymppiparin välit eivät kipinöineet Lontoossa - neiti X Tuija etsii yhä sitä oikeaa: Uski kertoo lehdelle, ettei pidempiaikainen paluu Salattuihin elämiin houkuttele.

Maailmancupin voittanut Mäkäräinen kertasi Ylelle kisan ratkaisuhetkiä: Parantumattomasti syöpäsairas tutkija kertoo, mikä elämässä on tärkeintä - katso tekoälyintoilijan yllättävä vastaus - IL-TV Sensuroimaton Päivärinta -. Page 1 Page 2 Next page. Kylie Jenner tappeli rajusti veljensä ex-kihlatun Blac Chynan kanssa - tuhoa yli dollarin arvosta Neljä kuuminta aurinkolasimallia, joita trendsetterit himoitsevat juuri nyt.

Armi Toivanen Me Naisissa:. Sosiaaliturva kaipaa kokonaisuudistusta - Pääkirjoitus - Venäjällä räjäytettiin metrinen tv-torni jalkapallon MM-kisojen tieltä - Ulkomaan uutiset - Kissa, joka luulee olevansa koira - Masa oli pienestä pitäen erilainen - Perheartikkelit - gangbäng barcelona escorts Tarvitseeko omia aivoja pian mihinkään?

Hieman erilainen täsmäisku pikku-SUVien maailmaan - Autotestit - Suomen uusi päävalmentaja haluaa pitkän palaverin Kaisan kanssa:. Vain isälleen Alex kertoi päätöksestään kasvotusten. Olisin vähän enemmän voinut häntä perehdyttää, koska siinä meni vähän aikaa sulatellessa. Hän kuitenkin otti asian loppujen lopuksi todella hyvin, ja olemme todella läheisiä.

Alex puhuu prosessista mielellään eikä arastele mitään kysymyksiä. Kun hän aloitti muutoksen, tuntui, ettei aiheesta ollut tarjolla riittävästi tietoa suomeksi. Avoimuudellaan hän toivoo auttavansa nuoria, jotka painivat oman sukupuolisen identiteettinsä kanssa. Alex on ylpeä vartalostaan, vaikka se onkin arpien peitossa. Ajattelin joskus tatuoida uudet tilalle, Alex suunnittelee. Kengittäjänä ja pikaruokaravintolassa työskentelevän Alexin uuden elämän kohokohtia miehenä ovat olleet ne hetket, jolloin hän on voinut tehdä ihan tavallisia asioita — häpeilemättä.

Tuntui hyvältä, kun ei tarvinnut piilotella pyyhkeen suojassa sen takia, että haaroistani puuttui jotain. Se oli hienoin hetki miehenä tähän mennessä. Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Toggle navigation Tilaa Seiska. Lähetä juttuvinkki ja tienaa tonneja! Tilaa Seiska Lue Digilehteä. Kuuminta juuri nyt Seiska listasi juhannuksen kuumimmat julkkissinkkukaunottaret: Jannia viehättävät määrätietoiset miehet!

Muistatko 15 vuoden takaisen Miss XL: Tältä Eija-Liisa näyttää nyt! Perunat kasvavat ilmassa, sirkat lampuissa! Tv-persoona Arman Alizad viettää kesälomansa kohudokumentista tutun Harley-Davidsonin selässä — kuvat! Kiusattiin koulussa Alex sai tietää transsukupuolisuudesta vasta täysi-ikäisyyden kynnyksellä. Leikkauksesta veritulppia Kun Alex diagnosoitiin transsukupuoliseksi, hän alkoi käyttää testosteronia. Hän kuvailee myös asiaa, joka nousee monelle mieleen sukupuolenkorjausleikkauksista.

Juhli häitä kesällä Sukupuolenkorjausprosessin aikana Alex löysi myös nykyisen vaimonsa. Mutta se voi silti olla hengenvaarallista jos pieni vauva tippuu lattialle, niin kuin se olisi ollut mahdollista Magnuksenkin kanssa.

Monica on ihan seko: Mitä mun rakkaalle salsuketjulle on tapahtunut?! En tunnista teistä enää ketään, paitsi Sirun, Routiksen ja Hattaraan. Sirunhan piti lopettaa salsujen kattominen jo tuhat vuotta sitten. Arvasin ettei susta pääse eroon, vaikka kuinka toivoisi. Sen sijaan mä taidan kyllä itse jättää lopulliset hyvästit tälle ketjulle, koska taso on laskenut taas niin pohjamutiin, ettei edes omat hykerryttävän hauskat kommenttini tätä pelasta.

Valehtelematta parasta viihdettä ikinä. Joo niinhän mun piti lopettaa, mutta sarja menee edelleen hyvänä iltapalan kanssa nautittavana viihteenä.

Ei se mulle enää sellanen pakkomielle ole kuitenkaan kun sillon kun Larias oli mukana: Mutta hei olipas kiva kuulla että musta oot halunnut eroon, tulee oikein mukava olo: En kyllä tiedä mitä pahaa olen tehnyt ansaitakseni moisen, mutta ihan sama.

Sulla on muuten kiva nimimerkki: Oikeasti olen tätä mieltä. Olen vähän myöhäisherännäinen 1D: Harryn oma tuotanto ei oikein iske, paitsi yksi biisi.

Sori offtopic, oli vaan pakko sanoa. Eihän Salkkarien kattomista voi lopettaa, eikä myöskään demittämistä ; Mitä joillain on Sirua vastaan? Mitä joillain on Sirua vastaan?

Näköjää tol vitu billyherringtonilla on kaikkia vastaan joku ihme ongelma. Mee vittu hoitoon vitun homo. D Ei kaikki tykkää kaikista: Tiedän ärsyttäneeni sillon kun oli se Elias-juttu ja spoilasin siitä, mutta pyysin anteeksi ja ajattelin että voitais sen jälkeen aloittaa puhtaalta pöydältä. Joo mä oon väitelly Walkopeuran kanssa, pahoittelut siitä. Eiköhän kaikille ole täällä tilaa, jotka Salkkareista haluaa keskustella? Enkä mä edes halua mitään riitoja.

D Ja myös Aaro sen kanssa. Teemu ei osaa oikein näytellä noita kohtauksia ja huvittaa nuo sen suutelukohtaukset ja muut: Voitte vaikka tehdä ihan oman keskustelun jossa riidellä kun se näyttää olevan teistä niin mukavaa. Voitte vaikka tehdä ihan oman keskustelun jossa riidellä kun se näyttää olevan teistä niin mukavaa mä tuun ehdottomasti seuraamaan sitä keskustelua! Voitte vaikka tehdä ihan oman keskustelun jossa riidellä kun se näyttää olevan teistä niin mukavaa Mulle käy mainiosti tuo asiallisesti keskustelu Salkkareista: En normaalisti käy täällä mitään kommentoimassa, mutta menee tunteisiin tuo Jirin vouhotus siitä, kuinka hänellä "on oikeuksia".

Paskan vitut ole, niin kauan kun isyyttä ei ole tunnustettu, ei tosiaankaan ole minkään valtakunnan oikeutta esim. Muutenkin Jiri on niin rasittava hahmo, että oksat pois. Monicaa käy sääliks, pelkää niin kamalasti Magnuksen puolesta: Viimeistään tuossa auto -kohtauksessa huomas, että miten paljon. Ja Severinkin saisivat kirjottaa ulos, on siinnäkin taas rasittava tyyppi. Miks Monican pitäis saada yksinhuoltajuus? Kenen hyväksi se olisi? On surullista, että niin monesti vanhempien erimielisyyksien takia lähivanhempi ottaa itselleen kaikki oikeudet vain sen takia, että toisen vanhemman kanssa ei tulla toimeen.

Sehän onkin lapsen etu, että kasvaa ilman toista vanhempaa. Koska siihen se monesti menee. Mä ymmärrän, että molemmilla kuohuu, mut kaikista paras olis, että Monica ja Jiri sais sovittua kaikki jutut ja osallistuis molemmat yhtä paljon lapsen elämään. Jiri mokas kerran, mut ihan ku kellekään muulle ei niin koskaan kävisi.

Jättihän Sannikin Iljan kerran sinne koululle. Noin ei pitäis käydä, mut tarkottaaks se sitä et lapsi ei sais vanhempaansa enää nähdä yhtä paljon ku toista vanhempaansa. Lapsella on oikeus molempiin vanhempiin, ja Jiri kuitenkin haluu olla Magnuksen elämässä.

Enkä ihmettele että silläki alkaa järki mennä tossa tilanteessa: D Alkaa mennä järki? Sillähän meni järki tyyliin heti sen mokan jälkeen kun Monica siitä pahoitti mielensä, ei se oo missään vaiheessa edes yrittänyt ymmärtää Monicaa, että miten peloissaan se tollasesta kokemuksesta voi olla.

Muuten oon kyllä samaa mieltä sun kanssas. D Juuri sen takia, että siitä sais jotain elämää Pihlajakadulle. Ja sitä paitsi minä todella inhoan Jiriä, ja tällä tavalla se saatais savustettua ulos. Normaali elämässä yleensä on lapsen etu molemmat vanhemmat, kyse onkin nyt fiktiivisestä sarjasta.

Ja vielä lisäksi, siitä juonikuviosta, en muista onko salkkareissa nähty kunnon huoltajuuskiistoja, ja jos on niin milloin viimeksi ja ei, en todellakaan jaksa tarkistaa asiaa. Mieti nyt mikä asetelma; Jiri the luuseri vs. Ja kun joku itki siitä, että Magnus ei olisi ollut vaarassa tippuessaan lattialle ja mitä se muija oikeen skitsoo vieläkin: Joten en antaisi itsekkään sellaiselle lasta enää hoitoon, joka piittaamattomuuttaan vaarantaa lapsen hengen, ja kehityksen.

Ihme tossu se muija. Ite suunnilleen pakottaa ton Lolan asumaan niille ja nyt valittaa. Ei vittu toi Jiri vois nyt ihan oikeesti tappaa ittensä. Repesin tolle kallen ja tuntemattoman miehen kohtaukselle ihan täysin:: DDD ja sit vielä se 'mä haluun rakkautta ja munaa' voi luoja. Olipas jännä jakso tänään! Mitä tuo Eva ulisee, itehän se halus Lolan niille asumaan: Äh en jaksais katsella Monicaa ja Karia ja niitä huomenna -.

Voi helvetin Eva, teki taas tänään mieli vaihtaa kanavaa ku se rupes ulisee turhasta D eva ulisee jatkuvasti muutenki enkä vieläkää tajuu miten joku voi olla noin lapsellinen käyttäydyin tolleen ku olin ala-asteel.

Argh en ois arvannu et se kilahtais noin nopee ja tommosesta asiasta? Vittuako Lola sille voi et kaatu. Sanoikos Eva Pietarille, että "valitse sitten Lola" tjsp. D Eva on muutenkin epätasapainoinen ihminen ja nuolee eksänsä kanssa heti ku silmä välttää.. Olipa tylsä jakso jotenkin Kyrsii niin paljon, että spoilaannuin Jannen ja Sannin suudelmasta sen takia, että se pätkä oli jo eilen illalla katsomossa Ylipäätään, miks helvetissä katsomo on täynnä tollasia 0.

Ketä ne kiinnostaa niin paljon, että ne pitää oikein erikseen sinne upata? D Lopetin FBssäkin aikoja sitten salkkareiden sivun seuraamisen, kun oikein isolla otsikoita, jotka spoilaa tulevia jaksoja.

0 thoughts on “Salkkarit juonipaljastukset kyrpä tanassa

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *