Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Seksitrehvit pillua naapurilta

Istuimme vastakkain pienen takorautaisen puutarhapöydän ääressä simalasit edessämme. Ullalla oli yhä samat rintaliivit päällään. Näin niiden olevan ohutta, vaaleanvihreätä pitsikangasta, ja läpi näkyivät tummat, pullottavat nännit.

Hän istui avatun pyyhkeen päällä joka oli hänen allaan pehmikkeenä. Eipä Ulla paljoa ujostellut. Ulla oli kaunis , hieman päälle kolmekymppinen nainen, jossain konsulttitoimistossa sihteerinä toimiva tehopakkaus. Aika kului mukavasti ja jossain vaiheessa aurinko oli niin korkealla ja kuuma, että tuntui kuin olisi suojaisalla rivitalon pihalla ollut kuin saunassa.

Onhan sulla jotain niiden alla, eikä mua haittaisi, vaikka ei olisi mitään. Eihän minullakaan ole kuin nämä rintsikat ja nämä alkkarihipsterit", Ulla näytti lähemmin pikkareitaan ja räpsäytti kuminauhaa lantiolla. Nousin ja avasin vyön, vetäisin vetskarin alas ja laskin farkut maahan. Teki mieli vetäistä bokserit samalla kertaa ja narrailla, ettei ollut alla kalsareita ja olisin sitten ollut nakuna. Mutta parempi näin, pysyi tuo puolijäykkä heiluva piilossa.

Istuin polvet harallaan, niinkuin mies istuu ja nostelin simalasia huulilleni silmä tarkkana seuraillen Ullan jokaista liikettä ja mahdollista nännin, tai jonkin muun mielenkiintoisen paikan vilahdusta. Näin, että pitsiset pikkarit ei paljoa peittäneet Ullan pillua. Hyvin kuulsi läpi siisti ja tummahko karvoitus ja jalkojen heilahtaessa sileät häpyhuulet pullistivat kangasta kireälle.

Minulla terska pyrki avonaisesta sepalushalkiosta taas ulos. Sen pää kumotti puoliksi auringossa ja annoin sen siinä olla. Nähköön Ulla ja katselkoon jos haluaa, näinhän minäkin melko esteettömästi hänen aarteitaan. Hajamielisesti Ulla nostaessaan lasia työnsi toisen käden etusormen rintaliivien kuppiin ja hiveli sen sisäpintaa vetäen hitaasti sormeaan nännin yli.

Vei käden sitten vatsalleen ja alas häpykummulleen tehden pikaisen tunnustelun. Miksi, sitä en tiennyt, mutta menikö käsi vaistomaisesti sinne, sillä olin huomaavinani pientä hermostunutta liikahtelua Ullan vartalolla. Ilmiselvästi hän oli hiukan himoissaan, mutta niin olin minäkin. Silmiemme katseet olivat useammankin kerran kohdannneet tutkivin ja aprikoivin katsein. Nousin ja seurasin Ullaa. Nyt oli kulli jo kokonaan boksereista ulkona. Asetin sen ovella takaisin piiloon ja kävelin Ullan jäljessä suoraan makuuhuoneeseen.

Ulla oli sängyn vierellä ja napsautti rintaliivit pois, sekä pudotti pikkarit myös. Hän seisoi alasti edessäni ja pani peukalot boksereideni vyötäisille ja veti ne alas. Tämä oli kahden aikuisen ihmisen suoraa toimintaa. Hän katsoi hetken seisovaa kullia, tönäisi sitä sormella ja antoi pienen suukon kiiltävälle terskalle. Molemmilla oli tiedossa selvä tarkoitus tulevalle toiminalle.

Tarrauduimme toisiimme ja suutelimme tunnustellen toistemme vartaloita. Kullini painoi Ullan vatsaa ja hänen rintansa nännit piirteli kuvioitaan omaa rintaani vasten.

Otin rinnat käsiini puristellen ja hieroen niitä. Ne eivät olleet mitkään jättirinnat, vaan näppärän piukeat kouran täyttävät ihanuudet. Kokeilin Ullan pakaroita ja totesin niiden kiinteyden olevan tulosta hänen ahkerasta, parin kolmen viikkokerran lenkkeilystä. Ulla veti minut sängylle ja päälleen. Hän halusi heti alkaa kiihkeän naimisen. Sehän minulle kävi, sillä en ole mikään maailman paras esileikkien hallitsija. Ullan jalat levisivät ja sääret osoittivat kohti kattoa ja tunsin miten pillu lähes imaisi kaluni sisään.

Ulla kiersi lanteitaan ja puristeli pillulihaksiaan, kullini oli kuin pihdeissä. Vedin sitä kireässä putkessa ylös, melkein ulos asti ja sitten taas syvä työntö niin syvälle kuin mahdollista. Ulla ei ollut äänetön näissä touhuissa, vaan suusta pääsi huokauksia, inahteluita ja lyhyitä sanoja.

Ei hän mitään "rakas, rakas" hokenut, vaan semmoisia kuin "pane, pane, aaiih, vittu, nussi, tekee hyvää". Minua pieni rivous kiihdytti ja kulli oli kuin tulessa. Tämä lähetyssaarnaaja-asento kesti meillä pitkään ja se päättyi siihen, että annoin spermat tulla Ullan vatsalle ja reisille. Retkahdin hänen päälleen ja siitä hetken kuluttua Ullan vierelle. Makasimme rinnakkain ja Ullan käsi vaelteli nivusissani ja vatsalla.

Hänen huulensa painautivat olkapäälleni minun nauttiessa pienestä sykkeestä kiveksissä. Minusta oli hieman outoa maata naisen vieressä joka hetki sitten oli halukas ja taitava rakastelukumppani, mutta joka nyt rauhassa lepäsi vierelläni ja hiljaa hyväili. Ei puhunut mitään, oli vaan. Eihän minullakaan varsinaisesti mitään asiaa ollut, joten mikäpä siinä oli ollessa.

Ullan hienovaraiset hipelöinnit nivusissani alkoivat taas herättää puolijäykkää kaluani ja käännyin kohti Ullaa. Otin rinnan käteeni ja sen nipukan suuhuni, kierrätin kieltäni sen ympäri ja tunsin Ullan hengityksen hiukan kiihtyvän. Nousin hieman ja suutelin hänen vatsaansa ja aistin kuivuneen sperman tuoksuvan nenääni.

Käännyin ja etenin alemmaksi kohti lyhyttä, kiharaista karvoitusta ja upotin huuleni siihen. Levitin hieman häpyhuulia ja upotin kielen sisään märkään pilluun. Ulla painoi molemmin käsin niskastani ja pakotti suutani kovempaa syliään vasten. Hän äännähteli taas hieman ja nosti jalkansa hartioilleni. Minä tein samaa mitä vuosia sitten vaimolleni ja josta hän silloin piti.

Nykyään hänen pitämiset oli mitä sattui. Nuolin Ullaa aina alemmas kohti sitä pakaroiden välissä olevaa aukkoa, ja tunnustelin sormella sen suuta. Sekin oli märkä ja liukkaan tuntuinen. Tunsin Ullan käden puristelut kivespussillani. Brunette vaimo ja hänen naapuri.

Isotissinen vaimo ja hänen naapuri. Kiimainen vaimo ja hänen naapuri. Kuuma kotiäiti ja hänen isokullinen naapuri. Kiimainen kotiäiti ja hänen onnekas naapuri. Valkoinen vaimo ja hänen musta naapuri. MILF naien tietää mitän hänen naapuri haluaa.

Keski-ikäinen nymfomaani ja hänen onnekas naapuri. Keski-ikäinen kotiäiti ja hänen nuorempi naapuri. Taitava, MILF vaimo ja hänen naapuri. Brianna on halpa ja kiimainen naapuri. Paksu vaimo ja hänen naapuri. Isotissinen, keski-ikäinen vaimo ratsastaa sohvalla. Keski-ikäinen vaimo masturboi kylvyssä. Keski-ikäinen vaimo on erittäin kiimainen. Tuhma vaimo Natalia Starr ja hänen naapuri. Saksan vaimo ja hänen naapuri.

Ulla ei ollut äänetön näissä touhuissa, vaan suusta pääsi huokauksia, inahteluita ja lyhyitä sanoja. Ei hän mitään "rakas, rakas" hokenut, vaan semmoisia kuin "pane, pane, aaiih, vittu, nussi, tekee hyvää". Minua pieni rivous kiihdytti ja kulli oli kuin tulessa. Tämä lähetyssaarnaaja-asento kesti meillä pitkään ja se päättyi siihen, että annoin spermat tulla Ullan vatsalle ja reisille. Retkahdin hänen päälleen ja siitä hetken kuluttua Ullan vierelle.

Makasimme rinnakkain ja Ullan käsi vaelteli nivusissani ja vatsalla. Hänen huulensa painautivat olkapäälleni minun nauttiessa pienestä sykkeestä kiveksissä. Minusta oli hieman outoa maata naisen vieressä joka hetki sitten oli halukas ja taitava rakastelukumppani, mutta joka nyt rauhassa lepäsi vierelläni ja hiljaa hyväili.

Ei puhunut mitään, oli vaan. Eihän minullakaan varsinaisesti mitään asiaa ollut, joten mikäpä siinä oli ollessa. Ullan hienovaraiset hipelöinnit nivusissani alkoivat taas herättää puolijäykkää kaluani ja käännyin kohti Ullaa. Otin rinnan käteeni ja sen nipukan suuhuni, kierrätin kieltäni sen ympäri ja tunsin Ullan hengityksen hiukan kiihtyvän.

Nousin hieman ja suutelin hänen vatsaansa ja aistin kuivuneen sperman tuoksuvan nenääni. Käännyin ja etenin alemmaksi kohti lyhyttä, kiharaista karvoitusta ja upotin huuleni siihen. Levitin hieman häpyhuulia ja upotin kielen sisään märkään pilluun.

Ulla painoi molemmin käsin niskastani ja pakotti suutani kovempaa syliään vasten. Hän äännähteli taas hieman ja nosti jalkansa hartioilleni. Minä tein samaa mitä vuosia sitten vaimolleni ja josta hän silloin piti. Nykyään hänen pitämiset oli mitä sattui. Nuolin Ullaa aina alemmas kohti sitä pakaroiden välissä olevaa aukkoa, ja tunnustelin sormella sen suuta. Sekin oli märkä ja liukkaan tuntuinen. Tunsin Ullan käden puristelut kivespussillani.

Olin pää Ullan jalkojen välissä ja Ulla veti minua vyötäröstä kohti kasvojaan. Tajusin mikä oli hänen tarkoituksensa ja nostin toisen jalkani hänen päänsä yli toiselle puolelle. Ulla sai silmiensä eteen minun kivekseni ja kullin. Tunsin hampaiden varovaisen kosketuksen kivespusseissani ja kuumien käsien tarttuvan jäykkään kulliin.

Kives kerrallaan Ulla tunnusteli muljahtelevia palloja ennenkuin ohjasi kullin huulilleen. Minä imin ja nuolin hänen alapäätään ja samalla tunsin kullini käyvän syvällä Ullan nielussa. Tämä sai meidät taas kovaan kiihkoon ja olimme taas valmiina naintiin. Käännyin asentoon jossa olimme aiemminkin olleet. Rakastelu maistui hienolta ja olisin halunnut sen kestävän ikuisesti.

Ulla sai pariinkin otteeseen kunnon orgasmit ja minä hillitsin itseäni ja yritin pitkittää yhteistä aikaamme. Mutta tulihan se syöksy minulta sotkien spermaan Ullan rinnat ja vatsan.

Koko sen iltapäivän ja illan olimme Ullan makuuhuoneessa ja juttelimme ja kertoilimme asioitamme. Olimme kumpikin hieman tyytymättömiä avioelämäämme, mutta tämä oli ollut piristävää ja ei ollenkaan hävettävää. Vaimoni tuli aikanaan kotiin. Ei huomannut mitään eikä kysellyt. Olin lähes kuin ilmaa hänelle. Vierailin useikin Ullan puolella jäämättä kiinni. Eräänäkin yönä kun en saanut nukuttua, menin ulos ja naapurin pihaan, koputin makuuhuoneen ikkunaan ja sieltä tuli alaston Ulla avaaman oven.

Se yö oli vallan ihana. Olimme kuin rakastavainen pari ensikertojen rakasteluissa. Ehkä pieni jännityskin oli osasyyllisenä jännittävään tunteeseen, sillä olihan kiinnijääminenkin mahdollista. Paksu vaimo ja hänen naapuri. Isotissinen, keski-ikäinen vaimo ratsastaa sohvalla.

Keski-ikäinen vaimo masturboi kylvyssä. Keski-ikäinen vaimo on erittäin kiimainen. Tuhma vaimo Natalia Starr ja hänen naapuri. Saksan vaimo ja hänen naapuri.

Keski-ikäinen vaimo ja mies-huora. Keski-ikäinen vaimo masturboi yksin kotona. Kiimainen vaimo Ava Addams ja hänen naapuri. Kuuma äiti ja hänen nuorempi naapuri. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. MILF nainen imee naapuri penistä. Keski-ikäinen kotiäiti ja hänen naapuri.

Punatukkainen naapuri on seksikäs ja kiimainen. Kiimainen vaimo Ava Addams ja hänen naapuri. MILF naiset ja niiden onnekas naapuri. Keski-ikäinen nymfomaani ja hänen onnekas naapuri. Kuuma MILF haluaa naapurin penistä. Kendall Karson haluaa naapurin penistä. Tuhma vaimo Natalia Starr ja hänen naapuri.

Blondi, hullu kotiäiti ja hänen naapuri. Isotissinen Maya ja hänen nuorempi naapuri. Kuuma kotiäiti ja hänen isokullinen naapuri.

Viestiketju alueella ' Eroottiset tarinat 'aloittaja Rmrm Eipä Nuru massage suomi pano pillu paljoa ujostellut. Totuttua hommaa", ja jatkoin, "oikeastaan ihan tyytyväinen olotila". Paksu vaimo ja hänen naapuri. Kaunis vaimo ja hänen perverssi naapuri. Brunette vaimo ja hänen naapuri.

2 thoughts on “Seksitrehvit pillua naapurilta

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *