Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Strap on miehelle ryhmäseksi kuvia

strap on miehelle ryhmäseksi kuvia

En halua kasvojani tunnistettavan. Tietääkö joku paikkoja euroopassa? Yks tyyppi pisti just viestin mulle: Mut sit se hävis jonnekin se tyyppi ennen kuin ehdin kysyä tarkemmin. Okusta tulee vaa mieleen outokumpu. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Voisin tulla myös kolmanneksi pyöräksi bi-henkiselle parille. Ehdoton fantasiani on että olen keskellä sandwichissä ja välillä nuolen naisen peppua samaan aikaan kuin mies painaa minua anaaliin.

Toinen fantasiani olisi että olen miehen ja naisen orjana, jotka tekevät minulle kaikkea tuhmaa. Nainen voisi nussia minua strap-onilla pyllyyn samaan aikaan kun mies nuolettaisi minulle kyrpäänsä. Ne jotka kiihottuivat lukiessaan tätä vastatkaa minulle niin voin lähettää mahdollisesti kuvia ja muuta lisäinfoa itsestäni.

Olemme nuori pari, kumpikin vuotiaita. Juuri toissapäivänä puhuimme tuosta minkä sinä nyt haluaisit toteuttaa. Kirjoita meille niin vaihdetaan kuvia ja jutellaan lisää. Orgasmin yhteydessä peppuni sykki siten että tappi luiskahti paikalleen. Kun tappi oli paikallaan nainen oli valmis lähtemään ulos ja lähtiessään hän vielä vannotti etten ota tappia pois ennen hänen palaamistaan.

Paluu koitti hieman puolenyön jälkeen ja vaikka olin tapin vuoksi varma että minua jälleen nussitaan ja tapin tehtävä oli valmistellä peppuani mulkkua varten. Mutta tullessaan kotiin naisella oli mukana vain toinen nainen - täydellinen naiseni vastakohta. Naisellani on tummat pitkähköt, hieman lainehtivat hiukset ja vartaloltaan hän on juuri sopivan muodokas, vaan ei lainkaan lihava. Nainen hänen seurassa oli vaalea, poikamaisen lyhyillä hiuksilla ja vartaloltaan hän oli urheilullisen kiinteä.

He suutelivat kunnon kielisuudelman heti eteisessä ja huomattuaan minut nainen esitteli vieraan minulle, olkoon nimi vaikka L. Nainen ja L olivat ihan pienessä iloisessa hiprakassa, eivätkä millään malttaneet pitää näppejään erossa toisistaan. Melko pian naisen saapumisen jälkeen hänen kännykkä soi ja soittaja oli selkeästi tulossa myös meille.

Nainen riensi painamaan summeria ja pian sisään astuivat vakipano ja hänen kaverinsa. Taisinpa siis sittenkin saada munaa, ainakin imeä sitä tänään. Aika pian miesten saapumisen jälkeen naiset olivat taas toistensa kimpussa suudellen ja hyväillen sekä vähitellen poistaen vaatteitaan. Katselimme heitä vakipanon ja kaverin kanssa tovin hiljaisuuden vallitessa. Kun naiset olivat jo puolialastomia, kaivoivat miehet kullinsa esiin ja alkoivat vedellä niitä.

Kullit kovenivat vähitellen, minulle nousi vähitellen sylkeä suuhun ja olisin halunnut heti ryhtyä imemään heitä. Maltoin kuitenkin mieleni ja jatkoin naisten puuhastelun katselua. Naiset olivat kääntyneet asentoon ja olivat riisuneet toisensa jö kokonaan. Tuskin olen koskaan nähnyt niin markiä pilluja kuin mitä nyt näin. Naiset nuoleskelivat toisiaan ja sormettivat hieman, kun naiseni sanoi että voisin hieman valmistella miehiä. Tämä siis tarkoitti sitä että minun tuli imeä miesten seisokit huippukuntoon.

Polvillani imin miehiä vuorotellen ja piakkoin huomasin että naiset olivat lopettaneet ja katselivat nyt minua imemässä ja nuolemassa kaluja. Molemmat sanoivat näyn olleen erittäin kiihottava ja halusivat nyt jatkaa miesten imemistä vuorostaan. Jäin nyt vuorostaan toimettomaksi ja jäin katselemaan kuinka naiset puoelstaan ottivat miehiltä poskeen. He vaihtoivat miestä välillä ja noin kymmenen minuutin kuluttua miehet vähitellen ohjasivat kalunsa naisten sisään.

Todella kosteat pillut tekivat miesten kyrvät kiiltäviksi ja limaa tarttui miesten karvoituksiin. He vaihtoivat välillä miestä ja asentoa - naivat lähetyssaarnaajana, välillä takaa, välillä ratsastaen ja välillä miehet vetivät pitkiä vetoja naisen jalat olkapäillään.

Minun teki mieli ottaa kaluni esiin ja runkata hieman, mutta tiesin että roiskaisisin heti spermani ulos ja sekös olisi muita naurattanut. Miehet tulivat melkein peräkkäin, kaveri L: Nainen sanoi että voisin nuolla L: Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä, l: Karvoitus oli vaaleaa kuten oli hiuksensakin.

Pillu oli todella kaunis hieaman punertavana ja turvoksissa panemisen jäljiltä. Muutaman minuutin jälkeen vakipano myös sai orgasmin ja sylki spermansa naisen pilluun. Oltuaan hetken paikallaan nainen sanoi että nyt on minun vuoroni nauttia. Olin toki jo nauttinut kyrvän imemisestä jota olin tehnyt miehille, vaikken olisi valmis tunnustautumaan kyrvän imijäksi. Minulta riisuttiin housut, kaluni ponnahti ulos ja nainen halusi varmistaa että anustappi oli paikallaan.

Hän esitteli tapin pepussani muille, ryhtyi vähitellen vetämään sitä ulos ja kiitokseksi lupasi minulle pillua. Ulos vetäminen sattui hieman mutta se ei haitannut lainkaan ollessani erittäin kiihottuneessa tilassa. Hyvätä se kuitenkin tuntui. Nainen kehotti minua puhdistamaan vakipanon kullia ja nuollessani häntä tunsin kuinka taas kulli painautui peppuani vasten ja upposi vähitellen sisääni. Kaverin kyrpä pepussani tuntui kieltämättä hyvältä ja minulla oli taas kulli molemmissa päissäni.

Hetken kuluttua nainen komensi meidät keskeyttämään ja käski kaverin sänkyymme selälleen. Kaverin maatessa kulli pystyssä sängyssämme, nainen ohjasi minut kaverin päälle ja ohjasi kaverin kalun peppuuni. Nyt siis ratsastin kaverilla selkä häneen päin.

Nainen sanoi että nyt saisin hyvää liukasta, valmiiksi nussittua pillua. Nainen nousi myös sänkyyn istahti syliini kasvot minun suuntaan. Kullini upposi naiseen kuin veitsi voihin ja parin vedon jälkeen hän istahti kyrvälleni oikein kunnolla. Samassa kun nainen istahti myös minun peppuni painui alemmas, kunnes koko kyrpä oli sisälläni, pohjassa saakka. Tämä pisti minut haukkomaan henkeäni, tämä oli jotain mitä en olisi uskaltanut edes villeimmissäni uneksia ja tuntui taivaalliselta kun pepuni oli täynnä kyrpää ja oma kaluni oli syvällä valmiiksi liukastetussa pillussa.

Liikuimme naisen rytmin mukaan ja kohta nainen otti vakipanoaan kädestä, kuiskasi hänelle jotain ja vakipano meni naisen taakse. Pian tunsin jotain erikoista: Tämä riitti minulle, sain aivan mielettömän orgasmin ja ruiskaisin spermani sylissäni olevan naisen pilluun. Nainen kieltämättä tuntui nauttivan kahdesta kyrvästä yhtäaikaa pillussa. Tiedän että peppuni sykkii orgasmin yhteydessä ja se tuntui kiihotavan myös kaveria siten että hän laukaisi kaverin pian ja minä sain hyvän lastin spermaa peppuuni.

Sain tuntea kuinka kyrpä paisuu juuri ennen orkkua ja kuinka kyrpä sykkien lähettää useammman ryöpyn spermaa. Nyt on vain hieman varottava pieruja. Naiseni irtatui meistä ja heittäytyi sängylle selälleen ja kutsui minua nuolemaan itseään. Vakipanon ja minun spermat valuivat turvonneesta pillusta ulos minun nuollessa sitä puhtaaksi. L tuli nuolemaan pillua kanssani ja sieltä valuvaa kahden miehen spermacocktailia.

Levähdimme hetken ja jatkoimme vuorotellen ilakointia kunkin kanssa. Imin vielä molempia miehiä kuntoon ja nuoleskelin molempien naisten pilluja puhtaaksi spermoista.

Sain nussia jonkin aikaa myös L: Nyt hieman väsyttää ja on rento olo vieraat ovat lähteneet jo pari tuntia sitten, nainen on nukahtanut sankyyn ja minä jäin kirjoittamaan tapahtunutta. Odotan innolla seuraavaa kertaa ja mietin jo itse että kuinka haluan minua nussittavan. Dildo tulee varmasti tutustumaan takamukseeni kunhan tämä hellyys on poissa.

Meillä löytyy strap-on ja tietty tavallisia dildoja ja tappeja. Useimmiten tyttöystävä pyytää minua laittamaan esim. Sen jälkeen peppuni saa dildoa. Tyttöystävä nauttii ihan hullusti tästä.

Tulee niin kiihoittuneeksi että seksi on näiden leikkien jälkeen tosi hurjaa. Ja mikä parasta itse nautin tosi paljon kun saa pyllyyn panon! Meni muuten 3 vuotta ennen kuin alettiin juttelemaan strap-onin hankinnasta.

Nyt nautitaan molemmat yhteisistä leikeistä mitkä ovat joskus tosi rajuja. Täällä aiemmssa keskustelussa muutamat pyysivät vyödildokuvia, laitoin muutaman oman kuvan tällaiseen paikkaan. Täällä jotkut kommentoivat aina niin ikävästi, että josko jättäisitte tällä kertaa ne kommentit ihan itsellenne Koetan vain ilahduttaa niitä, joita aihe kiinnostaa. Toivottavasti tämä nyt toimii: Niille jotkaa tykkää katsoa aktikuvia niin: Minullakin on sellainen kaksipäinen dildo, mutta vaaleanpunainen - sitä tosin on käytetty vain naisten välisessä seksissä, mutta siinä sitä ahkerammin Jäitä hattuun palautteen kanssa: Kuten jo aikaisemmin mainitsin niin suurin osa niistäkin vastaajista ei ole koskaan kinkyilyä harrastaneet muutoin kuin kätösensä kanssa.

Tositilanteessa voisi mennä pupu pöksyyn tai mieli muuttua ;- Itsekin olet maininnut että jos pyytää kuvaa kulli tanassa niin eipä sitten löydykään tai jos on sovittu parin kanssa tapaaminen niin vaimoke ei sitten päässytkään kun sitä ei edes ole. Mites sen pissikuvan julkaisu?

Todella upeita ja kiihottavia kuvia. Mistä löytyy tuollainen Dildo. Voisin tilata ja kokeilla: Sit vaan tarvis löytää vielä nainen joka suostuu sen päälleen pukemaan: Meillä homma etenee niin, että miestä naidaan ensin pienemmällä dildolla ja sitten isommalla, hitaasti ja varovasti Kyllä tuollainen suurempikin dildo mahtuu hyvin sisälle - kunhan vaan lämmittelee ensin hyvin ja käyttää liukua.

Aivan samanlainen se miehen peppu on kuin naisenkin, ei sinne kylmiltään kannata mitään suurempaa työntää. Anaaliseksist meilläkin homma alkoi, nainen vaati saada käyttää minuun dildoa koska minä vonkasin peppua. Siinä sitten kävikin niin että minä aloin pitämään siitä dildosta. Ja koolla on väliä ;- Suurin mitä olen kokeillut peppuuni ja onnistunut siinä, oli halkaisijaltaan n. Mutta olipa täysi olo. Ihan seksikaupasta, kokojakon löytyy 6 tuumaisia ja 8 tuumaisia, minulla on toki se isompi Kumihousuissa on vähän pienempi ja ohuempi, sen saa uppoamaan yllättävän hyvin Siinä ei sormet yllä lähellekään ympäri Jostain kaupasta minä senkin tilasin ja sanovat miehet mitä vain, niin ei ole sellaista naista tullut vastaan johon sekin ei menisi kunnon kiimassa Arvatkaa miksi siinä on uponneiden kynsien jälkiä Minun fantasioissani tapahtuu kaikenlaista On se esimerkiksi kivaa, kun tuolla miehet runkkaa katsellen minun kuvia ja laukeavat En minä laita sellaisia kuvia, joissa näkyy muita Parasta olisi tietysti jos laittaisit sellaisen missä pissaat miehesi päälle, mutta jos ei suostu kuviin niin ei voi mitään: Kaikissa kuvissani näytti olevan muita Jos kuvittelet, että pissin, niin kiihottaako se sinua?

Saisiko se sinulla oikeasti seisomaan nautinnosta? Mikä siinä kiihottaa, te miehet olette eläimiä, mutta minä olen eläinrakas Minusta on kyllä ollut kiva nöyryyttää pissimällä pippelille tai nuolettamalla pimpsa pissin jälkeen puhtaksi, siinä toisen nuollessa saa itse sitten oman nautintonsa Ei pelkkä pissiminen ole mitenkään erikoista.

Kaikkihan sitä tekee, mutta se alistaminen siinä kiihottaa. Esimerkkinä jos nainen antaa ymmärtää ettei ole muuta kun kusisen pillun puhdistava kieli. Suuhun tai päälle pissaaminen on niin nöyryyttävää ja tuhmaa että se kiihottaa sen takia. Olen minä joskus pahemman makuisia nesteitä suuhuni laittanut kun pissi esmes koskenkorva ;-.

Onko jättidildo myös seksikauppatavaraa vai pitäneekö se tilata? Suunnattomasti kiihoittaa kun nainen semmoisen itseensä työntää. Mitenhän saisi oman vaimon suostumaan: Sattuisiko sinulla olemaan vielä lisää kuvia missä käyttelet noita isoja dildoja.

Tuohan on vähän henkilöstä riippuvaa minkä kokoista käytetään. Saa sen miehen pepunkin aika nopsaan venytettyä paksumpaakin varten. Harrastetaanhan sitä - ihanaa - fistaustakin. Pituus toki on eri asia, vaihtelee varmasti. Pitempi työntelisi jo kivuliaita kohtia. Tiedä sitten pystyykö sitäkin kehittämään. Eli harrastetaan näitä strappi- ym. Taidetaanpa vähän leikkiä tänä iltana Kiihota vaimoasi tarpeeksi, minullekin moni ystävätär sanoi, ettei tuollainen mitenkään mene sisälle hänen pimpsaansa, mutta kun sopivassa pisteessä ollaan, niin hyvin uppoaa ja litisten luistaa Kyllä minä kuvia sinne välillä vaihtelen, toiveita on tullut niin paljon ja siellä jotkut vielä kiihottavat minua kertomalla, mitä itselleen tekevät ja mitä minulle tekisivät Saa tuntea itsensä tosi tuhmaksi!

Kyllä minua kiihottaa, jos mies nöyrtyy ja antaa naisen panna vyodildolla, mutta ei ole tullut vielä miestä vastaan, jolle mitenkään saisi oikein ison uppoamaan Noadi tuossa sanoi yllä, että se menee miehiin vain fantasioissa, enkä minäkään ole sitten enempää yrittänyt, pienemmälläkin on ollut hauskaa Vau, elämänmöynteistä tekstinkulkua tämän viestiketjun kohdalla, kiitos "biN37": Sen kyllä allekirjoitan, että aika monelta mieheltä menee sisu kaulaan ja lannistuu jo pelkästään biN37 tietotaidosta ja kokemuskentästä johtuen.

Vaan eipä htää, jos biN37 jaksaisi synnyttää luottamusta ja vaikutelmaa, että homma on hanskassa, niin kyllä se isokin uppoaa mieheen. Kokemuksesta puhun kun sanon että melkoisen dildon saa myös miehen peppuun uppoamaan ja hyvää tekee. Ilman lämmittelyä ja liukastetta ei tietysti onnistu ja kertalaakista jättidildo takuulla saa aikaan vain vaikerrusta ja valitusta.

BiN37, mietipä kuinka aivoituksiisi vaikuttaa tietoisuus siitä että miehellä on anustappi paikallaan kun käytte drinkillä. Mieti kuinka se kiihottaa miestä kun hän tietää että kotiin päästyänne häneltä otetaan tappi pois ja tilalle tulee dildoa. Ihan vaan vinkkinä - anustappi kannattaa voidella vaseliinilla silloin kun sen on tarkoitus olla pitempään paikalleen asetettuna ja siitä huolimatta kannattaa käyttää liukastetta paikalleen laittamisessa.

Pari tuntia riittävän kookkaan tapin kanssa tekee pepun vastaanottavaiseksi suuremmallekin dildolle. Pientä "lämmittelyä", eli venyttämistä se vaatii. Mutta miten homma toimii oikein tuossa pituussuunnassa? Itsellä tosiaan ainakin tulee yli tuumaisen kanssa pituussuunnassa kivuliaita kohtia vastaan, mutta olen silti nähnyt joitain otoksia, joissa jotain esinettä on työnnetty todella syvälle mieheen.

Onko tämä vain yksilöllistä vai jotenkin harjoitettavissa? Mulla on sellainen 12 tuumainen imukupilla varustettu, melkoisen paksu dildo jota tulee käytettyä joskus myös yksin. Sen kanssa on siinä 10 tuuman kohdalla paikka joka joskus on hieman arka, mutta siitä on päästy ohi kumartamalla tai muuten taivuttamalla ja sitten on ollut koko dildo sisällä.

Unelmana on saada joskus tällaista jättimulkkua ihan aitona ja toinen samanlainen imettäväksi. Taitaa vain jäädä unelmaksi.

strap on miehelle ryhmäseksi kuvia

: Strap on miehelle ryhmäseksi kuvia

Hieronta matinkylä sexi sivut Olen minä joskus pahemman makuisia nesteitä suuhuni laittanut kun pissi esmes koskenkorva. Naiseni on nauttinut kovasti kun olen nuollut hänet puhtaaksi vieraan miehen spermoista. Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Levähdimme hetken ja jatkoimme vuorotellen ilakointia kunkin kanssa. Onko tämä vain yksilöllistä vai jotenkin harjoitettavissa?
Isot mustat tissit pillu videot 4
Strap on miehelle ryhmäseksi kuvia Finish isot kalut
Paluu koitti hieman puolenyön jälkeen ja vaikka olin tapin vuoksi varma että minua jälleen nussitaan ja tapin tehtävä oli valmistellä peppuani mulkkua varten. Esileikkinä joudun yleensä ottamaan patukkaa suihin, sitten asettautumaan johohonkin nöyryyttävään asentoon pantavaksi ja levittämään pakaroita erilleen käsilläni. Odotin että hän halusi saada lisää munaa, mutta hän ei päästänytkään mies kunnolla sisälleen, vaan veti mulkun taas ulos ja yllätyksekseni painoi sen vasten suutani. Harrastetaanhan sitä - ihanaa - fistaustakin. Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai ilmaiseksi sinkkuja seksiä suomessa naimista on niin kiva katsella?

Strap on miehelle ryhmäseksi kuvia -

Tämä siis tarkoitti sitä että minun tuli imeä miesten seisokit huippukuntoon. Katselimme heitä vakipanon ja kaverin kanssa tovin hiljaisuuden vallitessa. Tuolla netissä on muutamia reaaliaika-saitteja, joissa kameroita on asennettu ihmisten koteihin. Tämä pisti minut haukkomaan henkeäni, tämä oli jotain mitä en olisi uskaltanut edes villeimmissäni uneksia ja tuntui taivaalliselta kun pepuni oli täynnä kyrpää ja oma kaluni oli syvällä valmiiksi liukastetussa pillussa. Parhaiten ratsastus sujuu, kun dildon imuttaa kiinni jakkaraan, pääsee ite laskeutumaan tosi syvälle Asun kruunasivat korkeahkot remmisandaalit - kaluni seisoi aivan kovana katsellessani häntä.

1 thoughts on “Strap on miehelle ryhmäseksi kuvia

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *