Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Suomi keskustelu kuhmo pillun nuolenta

suomi keskustelu kuhmo pillun nuolenta

Se oli sitten siinä. No nyt, kun koulujen purkupäätös on tehty, on tilaisuus ottaa kantaa mitä koulujen tilalle? Puisto, kerrostalo vai jotakin muuta? Pitää olla tyhmä, jos ei osaa laskea Kuhmon kaupunginjohtajan liikkeitä.

Täys poliitikko on tämä ämmä, luulee pääsevänsä Paula jalanjäljille. Ei olisi koskaan pitänyt valita virkamieheksi! Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Kainuu Kuhmo. Tytti Määttä Pitää olla tyhmä, jos ei osaa laskea Kuhmon kaupunginjohtajan liikkeitä. Kyllä minulle tuli hyvin selväksi käynti Lääkärin luon. Oli joku Venäläinen Lääkäri joka ei osa. Ihmetyttää kovasti nykyajan kasvatus.

Poika alaikäinen kahdeksas luokkalainen. Tupakilla käy Veteraanitalojen nurkilla ja natsat n. Iskä ostaa aina Toyotan, onneksi sentään Avensiksen nykyisin.

Sitäpaitsi lukiolaiset ovat liian kokematomia tytölle, joka haluaa kokemuksia. Aikuinen mies ja Mersu. Mä aion päästä pitkälle. Hyppää taksiin joka on mersu se vie sinut niin kaus kuin haluat. Xins miten kuvittelet, että taksikuski kelpaisi tytölle, joka on rintava blondi.

Näin nuorena, jos on isot rinnat, niin aikuisena naisena ne on valtavat. Sitäpaitsi aion pitää kropan kunnossa. Mulle kelpaa vain tasokas mies. Äiskä sanoi, että hyväksy vain sellainen mies joka saa sut märäksi. Iskä kehoti ottaa mies jolla on hyvä ammatti. Siis palomies jolla on mersu ja letku jolla kastella. Surkastuneet sukupuolielimet Ei varmaan ole paras vaihtoehto elämänsä alussa olevalle kiihkeälle blondille.

Palomies jolla on kylän suurin kypärä ja letku letkeä on toista. Niillä liksoilla ei vaan kunnon Mersuja ostella. Se komea mies on niin kohtelias, että avaa naiselle oven ja vie ulos syömään. Miksi kaikki miehet eivät ole samanlaisia?! Onneksi eivät,on hyvä että on muitakin kuin stereotypioida. Jokohan firekiss on saanut uudet kengät jalkaansa laitettua. Aktiivinen ketju ,sata viestiä tyhjästä asiasta. Lentiirassa on puutteisiä ämmie joilta kollehtia löytyy piirongin laatikosta kun persjalkaukonkääpä on saunomassa vertaistensa parissa.

Vesku Loirilla on tungosta naisista Lenitaa myöten kehuvat kyvykästä miestä. Eipä taida Kuhmosta löytyä ,autonromut munanjatkeena raukoilla ,. Loirolla ei ole edes ajokorttia. Hän ajaa ihan muuta kuin autoa. Jollakin saatta olla lippu Porin Jazzeihin Loiron konserttiin. Pistäytyy varmaankin konsertin jälkeen jatko kemuissa. Toivottavasti ei ketään ketuta.

Loirollaa oli tosi hyvä konsertti. Tuleeko Anglialla vai Sierralla. Teuvo on ällö amislainen. Sierra sammui kerran levikkeellle ja heti oli kuskin käsi rinnoissa ja haarovälissä. Minä olen nuori, mutta tahdon tasoa. Amislaisille kelpaa meidän koulusta ne kikattajat ja pulleat. Ei ole synti olla amislainen, mutta on se suvulle suuri häpeä. Kuhmon komein mies ei ollut rompetorillakaan. Oli monta muuta, mutta ei ollenkaan niin hyvännäköistä. Voi että sillä miehellä on lihaksikkaat ja karvaiset käsivarret!

Oletko käväissyt Korkeasaaressa äskettäin? Komealla miehellä vaan nähnyt tosi karvaiset kädet ;. Ei mennyt rahat hukkaan, kun ostin nahka minarin ja korkokengät viimeisillä lapsilisilläni.

Nt ei tartte sietää enää niitä pullaa ja karkkia mussuttavia kavereita, jotka eivät mahdu mekkoihinsa. Ei tartte kuunnella kikatusta, kun likat puhuvat poikaystävistään. Enää ei tarvitse sietää tyhmien amislaisten himokkaita katseita mun rinnoistani. Ei tarvi pummata kyytiä haisevaan Toyotaan. Tarkoitatko tasavallan presidenttiä, joka on 30 vuotta vaimoaan vanhempi. Onko hyväksyttävämpää jos nainen on 32 vuotta vanhempi kuin mies.

Kuhmon amislaiset kuolaavat mun rintoja. Heti jos menee kyytiin ne ovat niitä puristelemassa ja tunkemassa kättä hameen alle. Amislaiset vetävät sätkää ja rapakaljaa. Ei tyttö joka tähtää korkealle sellaisia huoli. Lihavat ja kikattavat tytöt riittää ihan hyvin niille. Kyllä se on kainuulainen mies ihan paras! Hän peseytyy lauantaisin, kun käy saunassa. Tosin hampaiden pesu jätetään toiseen kertaan.

Kalsarit panaan jalkaan niin, että ruskea tulee taakse ja keltainen eteen. Kulttuurista hän ymmärtää sen verran, ettei se ole juotavaa. Töihin ei kerkiä, koska juuri silloin on jokin elukka ammuttava. Monesti marjat ovat kypsiä, mutta eihän mies nitä voi kerätä. Tuntuu, että Kainuulaisella miehellä on ego iso, mutta kun ottaa sen esiin se on pieni.

Aina puhuvat isoja, mutta teot ovat pieniä. Parhaat on naitu muualle. Siellä se sijaitsee niin suuri kaluinen mies, nott aloppuu syyhy jalakovälistä. Amerikassa on mitattu peniksen pituus. Keskiarvo on 14,3 cm. Pisin mitattu on 26 cm.

Kuhmossa on mitattu 23 cm, mutta hän on muuttanut ulkomaille. Keskipituus näillä kulmilla on vitsi, jota en viitsi mainita. Ylenen havainto on, että mitä useampi pyssy on miehellä sitä pienempi penis.

Mun miehellä on veisimmän mittauksen mukaan 19,5. Minkälainen on todellinen herrasmies? Hän ehdottelee sopimattomia myös rumille naisille. Todellinen herrasmies ei ehdottele sopimattomia kenellekkään! Hänen ei nimittäin tarvitse Taitaa "mielenpiristyksen" mies olla petturi ja itse myös samaan kastiin kuuluva nainen. Ei minulla ole miestä lainkaan, joten voin katsella ihan vapaasti: Ei se muija ole aina este. En ole nähnyt hänellä mitään muijaa koskaan. Ehkä hän vielä miettii, kenet valitsee Toivottavasti ei ainakaan sinunlaistasi netissäroikkujaa.

Silmät tarkkana,olen huomenna kuhmossa mahdollisesti? Kyllä nyrkkikyllikki kuhmon naiset voittaa mennen tullen. Olen kyllä vahvasti eri mieltä. Minä sanon, että pillun nuoleminen on tyydytyksen antamista miehelle.

Jotkut ovat vähän aikaa nikotelleet, mutta sitten tulleet samalle ajatusviivalle.. Kyllä Kuhmossa syntynyt nainen on kiimaisin. Valitettavasti miehet täällä eivät vastaa tarpeisiin ja joudun muuttamaan Sotkamoon. Siinä voisi mennä sanat solmuun, jos niin komealta mieheltä yrittäisi kysellä kuulumisia Alkaisi vapisuttaa ja punastuttaa. Ehkä on parempi vain ihailla hiljaa?

Olen ikäni asunut Kuhmossa, eikä vastaan oo tullut komeeta miestä, suurin osa hoitoa vailla tai juoppoja, eikä fiksu mies tartte itseään pönkittää itsetuntoaan millään mustalla audilla, ilmeisesti tällä mustalla audin omistajalla on itsetunto hukassa,se voi ajella ladallakin Jos oot tuota mieltä,sokea tai ainakin huononäköinen olet.

Tai sitten olet itse sitä olemusta et komeat miehet kiertää kaukaa sut Saattaa olla, että Kuhmossa on komea ja fiksu mies. Hän on piiloutunut jonnekkin. Olen nimittäin etsinyt, etsinyt, etsinyt ja pyytänyt kavereitakin etsimään.

Nyt joudun siirtämään ihanuuteni Sotkamoon, kun kukaan ei pysty tyydyttämään minua. Neitsyestäkin tulee yleensä horo, mutta horosta ei tule neitsyttä, vaikka kuinka muuta väittäisi. Hölmö mähn olen entinen.

Voit vain arvata kuinka ihanaa olin se menettää. Kannattaa pitää silmänsä auki, se komistus voi kävellä tai autoilla vastaan missä vain.

Sillä miehellä on ihana hymy ja ääni!!! Miten tommosia levyjä ilkiävät. Epämääräistä höpinä korpitaxin johdolta. Täys poliitikko on tämä ämmä, lu. Viimeisiä kauniita rakennuksia Kuhmossa tuo Kontion Koulun vanha puoli. Kenelle kuuluu Levälahtikodin pihan hoito?

Olemme ihmetelleet kun joka kesä nurmikko ajamatta ja epäsiistin näköinen on. Saisi tuo Kuhmo24 sivujen valvoja käydä katselemassa oppia kuinka moderoidaan. Siellä on aivan selvät ohjeet valvojille annettu,mu.

Apteekki täynnä asiakkaita, kaksi farmaseuttia palvelee resepti asiakkaita. Yksi vaaleahiuksinen hoikka farmaseutti juoruaa tuttujensa kanss.

suomi keskustelu kuhmo pillun nuolenta Taitaa "mielenpiristyksen" mies olla petturi ja itse myös samaan kastiin kuuluva nainen. Aina parempi jos tietäisi heidän isoisänsä sukunimeltää. Keskiarvo on 14,3 cm. Vesku Loirilla on tungosta naisista Lenitaa myöten kehuvat kyvykästä miestä. Monesti marjat ovat kypsiä, mutta eihän mies nitä voi kerätä. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Mitäpä meinaatte puuhata Juhannuksena? Itse arvelin sellaista että kaksi hk: Se oli sitten siinä. No nyt, kun koulujen purkupäätös on tehty, on tilaisuus ottaa kantaa mitä koulujen tilalle? Puisto, kerrostalo vai jotakin muuta? Pitää olla tyhmä, jos ei osaa laskea Kuhmon kaupunginjohtajan liikkeitä.

Täys poliitikko on tämä ämmä, luulee pääsevänsä Paula jalanjäljille. Ei olisi koskaan pitänyt valita virkamieheksi! Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Kainuu Kuhmo. Tytti Määttä Pitää olla tyhmä, jos ei osaa laskea Kuhmon kaupunginjohtajan liikkeitä. Kyllä minulle tuli hyvin selväksi käynti Lääkärin luon. Oli joku Venäläinen Lääkäri joka ei osa. Ihmetyttää kovasti nykyajan kasvatus. Poika alaikäinen kahdeksas luokkalainen. Tupakilla käy Veteraanitalojen nurkilla ja natsat n.

Ette ole pitkään aikaan jutelleet Tokmannin tyttöjen kassatervehdyksiä, ette myöskään heidän käytöks. Paikallislehti Kuhmolaisessa oli kirjoitus jonka kirjoittanutPeura-Trans Oy: Siis jos hän on huolissaan El.

Kaupunginjohtajan ei peittele poliittista suuntaut. Olin aika yllättynyt kaupungunjohtajan edesottamuksista Keskusta puoluekokouksen yhteydessä. Miesten metsästys Kuhmon osalta on päättynyt, kun se kunnon metsämies ison aseensa kanssa muutti ulkomaille. Jäljelle jäivät nämä katkaistulla haulikolla yrittäjät.

Olen suunnannut katseeni Sotkamoon ja sinne lähtee myös muuttokuorma. Sotkamo on täynnä komeita ja varakkaita miehiä. Minä täytän pyhänä 16 v. Nyt olisi komealle miehelle kysyntää.

Saapi olla vanhempikin, kun on vaan kunnon auto. Tykkään myös enämpi tankosta kuin rokista. Ajatteletteko te muuta ku rahaa? Tai jotain saatanan autoa?

Sitten voisitte varmaan ajaa jotain saatanan pilistä, jossa ei vaan oo mitään helvetin järkeä. Ja hankkikaa vielä joku saatanan ruma lapsikin vielä, että maailman väkiluku vieläkin kasvaisi ja Kuhmon väkiluku kanssa!!!! Eikö se yli seitsemän miljardia ole jo ihan liikaa. Sopivan ikäinen kirjoittaakseen tämän mielipidetekstin. Mulla on tänään synttärit ja ajattelen toki rahaa ja rakkautta.

Tähän ikään päästyä voi toteuttaa unelmiaan komean miehen kanssa. Auto on aivan pakollinen, koska asun syrjässä. Kotiin ei voi miestä viedä, joten siksikin se on käytännöllinen seurusteluun.

Hyvä auto ei jätä tielle ja tekee luokkatoverit katteellisiksi. Mikähän karvakeijo sinäkin mahtanet olla tosielämässä joku piilolan mätisäkki todennäköisesti. Kerro tuntomerkkejä, etten vaan olis minä: D Vaikee sanoo jos et kerro tuntomerkkejä. Jos olen minä, eiköhän se järjesty ;. Sain juuri nettikaupasta uuden mekon ja korkokengät. Mikäli joku komea mies on liikenteessä hienolla autolla, niin lähen kyytiin. Uusi kesämekko ja korkokengät, vaaleat pitkät hiukset. Toivoisin, että romuilla ajelevat finninaamat jättävät rauhaan.

Tänään ei näkynyt sitä komeaa miestä, harmi. Ihan turhaan laitoin kesämekon päälle ja lähdin kaupungille. Oli tänään kotona lepäämässä. Huomennä käy torilla johonkin aikaan.. Mähän se olen ,olen palannut maan päälle. Ihmeellistä, kun vain ällöt amislaiset olivat liikkeellä autoilla. Ei yhtään kunnon autoa ja komeaa miestä. Piti mennä ulkolaisen asuntoautoon.

Lähtekää kaikki komeat miehet liikenteeseen. Torilla noin klo Pitkä, komea, hyvännäköinen, lihaksikas Voisin jatkaa listaa loputtomiin! No mää en näytä erityisen lihaksikkaalta, olen kyllä pitkä cm. Olen suht' normaalivartaloinen mitä lihaksikkuuteen tulee. Tarkoitus on lähitulevaisuudessa kun muutan Kuhmosta pois alkaa treenaamaan voimaa varten, koska voima ei ole koskaan heikkous.

Ei kerinnyt yksikään inhoittava amislainen pysähtyä, kun hesalainen herrasmies poimi kyytiin. Nuoren tytön on kerättävä kokemuksia. Eikai herrasmiehet vaan ehdottele kelle vaan keskellä iltaa että "tuu kyytiin"? Se vaikuttaisi mauttomalle, suorastaan amismaisen mauttomalle. Jesse ei tarvitse liftata. Iskä meni Alkoon ja läksin hitaasti kävelemään. Vaalea tyttö nahkaminari ja korkkarit saa herrasmiehet kyselemään ajo ohjeita. Mikäli on halukas antamaan ei tarvitse kävellä jalkojaan rakoille.

Kesällä on liikkeellä muitakin, kuin ällöttäviä amislaisia. Kaikki Kuhmolaiset pojat on amiksessa. Niillä on kynnenalukset mustat ja henki haisee ällölle. Autotkin haisee hirveelle, eikä ne osaa puhua kuin autoista ja sekoilusta. Hyi mua oksettaa amislaiset. Saa mun kikattavat kaverit pitää ne. Ihanaa illalla saa taas kunnon kyytiä. Tulisuudelmalle suosittelen ehkäisyåilleriksi asperiinia. Pilleri laitetaan polvien väliin. Niin kauan kun pilleri pysyy paikoillaan on ehkäisy kunnossa. Tiedättekö sen kaupan kassan, joka värjää hiuksensa?

Annoin hänelle mustan samettinauhan kaulan ympärille. Minä en ainakaan usko tuon tulisuudelman juttuja. Blondeja pidetään tyhminä, minä en ole.

Tanja Karpela oli ministeri ja kihloissa pressan kanssa. Minäkin lähen vielä Hesaanå. Tee ootte niitä sätkää vetäviä amislaisia. En teidän kyytiin lähe. Olen samaa mieltä, että täällä miehet haisevat pahalle. Mitä vanhemmiksi he tulevat sen pinttyneempi haju on. Monen asuntokin haisee homeelta ja se tarttuu. Mutta, muista vain tyttökulta, Maalla on puhdas multa. Jalat vie alta sulta Viekkaat herrat Helsingin. Viisaat ihmiset eivät arvostele toisia, eivätkä luokittele mitä kukakin on.

Tolla menolla voi olla, ettet kelpaa etes niille tupakoiville amislaisille. Se komea mies tuoksuu ihanalle, eikä koskaan pahalle: Voisinpa haistella vähän juuri nyt. Toyota Corolla on auto jota inhoan. Iskä ostaa aina Toyotan, onneksi sentään Avensiksen nykyisin. Sitäpaitsi lukiolaiset ovat liian kokematomia tytölle, joka haluaa kokemuksia. Aikuinen mies ja Mersu. Mä aion päästä pitkälle. Hyppää taksiin joka on mersu se vie sinut niin kaus kuin haluat.

Xins miten kuvittelet, että taksikuski kelpaisi tytölle, joka on rintava blondi. Näin nuorena, jos on isot rinnat, niin aikuisena naisena ne on valtavat. Sitäpaitsi aion pitää kropan kunnossa. Mulle kelpaa vain tasokas mies. Äiskä sanoi, että hyväksy vain sellainen mies joka saa sut märäksi. Iskä kehoti ottaa mies jolla on hyvä ammatti.

Siis palomies jolla on mersu ja letku jolla kastella. Surkastuneet sukupuolielimet Ei varmaan ole paras vaihtoehto elämänsä alussa olevalle kiihkeälle blondille. Palomies jolla on kylän suurin kypärä ja letku letkeä on toista. Niillä liksoilla ei vaan kunnon Mersuja ostella. Se komea mies on niin kohtelias, että avaa naiselle oven ja vie ulos syömään.

Miksi kaikki miehet eivät ole samanlaisia?! Onneksi eivät,on hyvä että on muitakin kuin stereotypioida. Jokohan firekiss on saanut uudet kengät jalkaansa laitettua. Aktiivinen ketju ,sata viestiä tyhjästä asiasta. Lentiirassa on puutteisiä ämmie joilta kollehtia löytyy piirongin laatikosta kun persjalkaukonkääpä on saunomassa vertaistensa parissa.

Vesku Loirilla on tungosta naisista Lenitaa myöten kehuvat kyvykästä miestä. Eipä taida Kuhmosta löytyä ,autonromut munanjatkeena raukoilla ,. Loirolla ei ole edes ajokorttia.

Hän ajaa ihan muuta kuin autoa. Jollakin saatta olla lippu Porin Jazzeihin Loiron konserttiin. Pistäytyy varmaankin konsertin jälkeen jatko kemuissa.

Toivottavasti ei ketään ketuta. Loirollaa oli tosi hyvä konsertti. Tuleeko Anglialla vai Sierralla. Teuvo on ällö amislainen. Sierra sammui kerran levikkeellle ja heti oli kuskin käsi rinnoissa ja haarovälissä. Minä olen nuori, mutta tahdon tasoa. Amislaisille kelpaa meidän koulusta ne kikattajat ja pulleat.

Ei ole synti olla amislainen, mutta on se suvulle suuri häpeä. Kuhmon komein mies ei ollut rompetorillakaan. Oli monta muuta, mutta ei ollenkaan niin hyvännäköistä. Voi että sillä miehellä on lihaksikkaat ja karvaiset käsivarret!

Oletko käväissyt Korkeasaaressa äskettäin? Komealla miehellä vaan nähnyt tosi karvaiset kädet ;. Ei mennyt rahat hukkaan, kun ostin nahka minarin ja korkokengät viimeisillä lapsilisilläni.

Nt ei tartte sietää enää niitä pullaa ja karkkia mussuttavia kavereita, jotka eivät mahdu mekkoihinsa. Ei tartte kuunnella kikatusta, kun likat puhuvat poikaystävistään.

Enää ei tarvitse sietää tyhmien amislaisten himokkaita katseita mun rinnoistani. Ei tarvi pummata kyytiä haisevaan Toyotaan. Tarkoitatko tasavallan presidenttiä, joka on 30 vuotta vaimoaan vanhempi. Onko hyväksyttävämpää jos nainen on 32 vuotta vanhempi kuin mies. Kuhmon amislaiset kuolaavat mun rintoja. Heti jos menee kyytiin ne ovat niitä puristelemassa ja tunkemassa kättä hameen alle.

Amislaiset vetävät sätkää ja rapakaljaa. Ei tyttö joka tähtää korkealle sellaisia huoli. Lihavat ja kikattavat tytöt riittää ihan hyvin niille. Kyllä se on kainuulainen mies ihan paras! Hän peseytyy lauantaisin, kun käy saunassa. Tosin hampaiden pesu jätetään toiseen kertaan. Kalsarit panaan jalkaan niin, että ruskea tulee taakse ja keltainen eteen. Kulttuurista hän ymmärtää sen verran, ettei se ole juotavaa. Töihin ei kerkiä, koska juuri silloin on jokin elukka ammuttava.

Monesti marjat ovat kypsiä, mutta eihän mies nitä voi kerätä. Tuntuu, että Kainuulaisella miehellä on ego iso, mutta kun ottaa sen esiin se on pieni. Aina puhuvat isoja, mutta teot ovat pieniä. Parhaat on naitu muualle. Siellä se sijaitsee niin suuri kaluinen mies, nott aloppuu syyhy jalakovälistä. Amerikassa on mitattu peniksen pituus. Keskiarvo on 14,3 cm. Pisin mitattu on 26 cm. Kuhmossa on mitattu 23 cm, mutta hän on muuttanut ulkomaille.

Keskipituus näillä kulmilla on vitsi, jota en viitsi mainita. Ylenen havainto on, että mitä useampi pyssy on miehellä sitä pienempi penis.

Mun miehellä on veisimmän mittauksen mukaan 19,5. Minkälainen on todellinen herrasmies? Hän ehdottelee sopimattomia myös rumille naisille. Todellinen herrasmies ei ehdottele sopimattomia kenellekkään! Hänen ei nimittäin tarvitse Taitaa "mielenpiristyksen" mies olla petturi ja itse myös samaan kastiin kuuluva nainen.

0 thoughts on “Suomi keskustelu kuhmo pillun nuolenta

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *