Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Suomi tunteet sex kuvat

suomi tunteet sex kuvat

Tunteiden peittely pitämällä naamaa peruslukemilla ei ole siis kovin älykäs vaihtoehto. Kaiken lisäksi muut näyttävät helposti aavistavan, että siinä kaveri vain piilottelee tunteitaan.

Haluatko oppia ymmärtämään itseäsi paremmin? Onko sinulla ongelmia parisuhteessa? Riiteletkö paljon muiden ihmisten kanssa?

Parisuhdekeskus Katajan pariterapeutti Sari Liljeström on kirjoittanut kirjan parisuhteen vuorovaikutuksesta. Siinä Liljeström esittelee tietoisuuden kartan, josta on apua oman elämän osa-alueiden hahmottamiseen. Tietoisuuden kartta auttaa erottelemaan tosiasiat ajatuksista, kehon reaktioista, tahdosta ja tunteista.

Usein ihmiset sekoittavat omat tulkintansa tosiasioihin. Palelu voi johtua siitä, että on oikeasti kova pakkanen, tai sitten henkilöä väsyttää ja hän palelee sen takia. Tosiasiat, ajatukset, tahto, tunteet ja tuleva toiminta kuuluvat puheessa erilaisina ilmaisuina. Kehon reaktiot paitsi tuntuvat omassa kehossa, myös näkyvät ulospäin muille. Tietoisuuden lisääntyminen auttaa puhumaan muille ihmisille järkevämmin ja selvemmin kuin pelkkien subjektiivisten tulkintojen varassa eläminen.

Tietoisuuden lisääntyminen helpottaa myös muiden ihmisten kuuntelemista. Jotkut hikeentyvät herkästi ja alkavat huutaa ja kiukutella muille ihmisille, vaikka reaktioiden syy ei olisi ollenkaan heissä.

Omien ajatusten ja tunteiden erotteleminen todellisesta maailmasta auttaa pääsemään irti liian voimakkaista reaktioista. Neutraali, todistettavissa oleva aines eli tosiasiat kertovat täsmällistä tietoa ulkomaailmasta, muista ihmisistä ja olosuhteista. Muiden ilmeet ovat aistihavaintoja ja tulkintoja, mutta ne mielletään usein tosiasioiksi. Kulmien kurtistus on tosiasia. Emme välttämättä tulkitse kulmien kurtistusta ja silmien pyöritystä oikein. Oliko toinen kenties ärsyyntynyt, vihainen vai hämmästynyt?

Ihmiset tulkitsevat tosiasioitakin eri tavoin. Ihmiset myös muistavat tosiasiat omalla tavallaan, ja jokainen uskoo, että hänen omat muistonsa ovat tosiasioita.

Pyrkimys löytää yhteinen käsitys tosiasioista auttaa kuitenkin suhdetta eteenpäin. Kun molemmat hahmottavat, miten toinen käsittää todellisuuden, ollaan jo paljon lähempänä yhteistä todellisuutta. Ajatukset kuvaavat valtaosaa tietoisuuden toiminnasta. Yleensä ihmiset myös puhuvat ajatuksistaan eniten.

Johtopäätökset, tulkinnat, arvostukset, luulot ja uskomukset värittävät puheitamme. Useimmiten ajatukset sisältävät aika vähän oikeasti objektiivista ainesta. Ajatukset suodattuvat kaiken kokemuksen, opitun ja ennakkoluulojen läpi. Ihmisillä on taipumus arvostaa omia ajatuksiaan. Muiden ajatukset ovat hienoja silloin, kun ne muistuttavat omia käsityksiämme. Tunteet ovat kokemuksen energisin alue. Erilaiset elämäntilanteet synnyttävät monenlaisia tunteita: Arvot ja tarpeet määrittävät tunteita.

Tunteet viestivät meille siitä, mikä on hyvää ja mikä on pahaa. Tunteet ovat spontaaneja reaktioita ihmiselle tapahtuvista asioista. Ihmisten on hyvin vaikea ohjata edes omia tunteitaan. Kehon reaktiot kertovat intuitiivisesta reaktiosta ulkopuoliseen maailmaan. Keho kertoo mitä mieltä olemme ihmisistä ja tapahtumista.

Fysiologinen reaktio on tunteiden pohjalla. Kehon viestejä kannattaa kuunnella tarkasti, etenkin vaaratilanteissa. Tahto ei voi tulla ulkoa annettuna. Oma tahto on sisäinen halu ja tarve, toive, pyrkimys, tavoite tai päämäärä. Sen hahmottaminen on monille vaikeaa. On helpompi tietää, mitä ei tahdo. Oman tahdon löytäminen ja ilmaiseminen rakentavasti ja rauhanomaisesti on yksi ihmiseksi kasvamisen suurista tehtävistä. Oman tahdon puolustaminen, rajojen asettaminen, mutta myös joustaminen ja vapaaehtoinen omasta tahdosta luopuminen toisen hyväksi ovat itsenäisen aikuisen ihmisen tunnusmerkkejä.

Tunnistettu tahto tuo paljon energiaa, jonka avulla voi saavuttaa asettamiaan päämääriä, ja löytää rohkeutta ja sinnikkyyttä toteuttaa niitä.

Tietoisuuden eri osa-alueiden ymmärtäminen auttaa hahmottamaan vallitsevaa tilannetta. Moni jää tässä kohtaa paikoilleen vatvomaan. Suhteen tai elämäntilanteen analysoiminen ei johda mihinkään, jos ei toimita tulevaisuuden eteen. Miten uusi aiempaa parempi ymmärrys näkyy toimintana? Omasta halusta kertominen toiselle on tärkeää. Parisuhde voi jäädä pelkäksi toiveajatteluksi, ellei aietta toteuteta.

Tietoisuuden taidoista on hyötyä myös tarkkaavaisuushäiriöisille. Tässä linkissä näkyy kuva tietoisuuden kartan kakkarasta. Tuoreen parisuhteen kehitystä on aiemmin tutkittu erilaisten sitoutumistyylien pohjalta. On huomattu, että kiintymys vaikuttaa ihmisten seksuaalisuuteen. Israelilaistutkijoiden ryhmä halusi selvittää, miten asia toimii toisinpäin. Vähentävätkö seksuaalinen halukkuus ja emotionaalinen läheisyys orastavan parisuhteen kiintymykseen liittyvää epävarmuutta?

Ensimmäisellä tutkimuskerralla parit keskustelivat suhteensa seksistä ja tutkijat tarkkailivat heidän seksuaalisen halukkuutensa ja emotionaalisen läheisyytensä määrää. Tutkittavien kyseiseen uuteen suhteeseen liittyvää kiintymysahdistusta ja välttelyä selvitettiin joka tutkimuskerralla.

Tulokset erosivat sukupuolen mukaan. Miesten osoittama seksuaalinen halukkuus kumppania kohtaan ennusti sekä miesten että naisten suhteeseen liittyvien epävarmuustekijöiden vähenemistä. Sen sijaan naisen selvä seksuaalinen halukkuus miesystävää kohtaan esti miehen epävarmuuden vähenemistä, eli piti miehen varpaillaan parisuhteessa. Naisen osoittama läheisyys sai miehen suhteeseen liittyvän epävarmuuden vähenemään.

Nainen näyttäisi kiintyvän mieheen seksin perusteella, ja mies näyttää varmistuvan naisestaan, kun tämä on sitoutunut tunnetasolla. Voiko tämä olla totta? Can sexual desire and intimacy reduce relationship-specific attachment insecurities? European Journal of Social Psychology, June Liljeström työskentelee parisuhdekeskus Katajassa.

He eivät tunteile ratkaisua tehdessään. Jokainen on arvokas itsenään — Naiset keskittyvät enemmän ihmisiin. He tarvitsevat muita ihmisiä.

He ovat enemmän tekemisissä läheisten kanssa, kun taas miehet keskittyvät enemmän asioihin ja tavoitteisiin. Ketolaisen mielestä miehillä on tarve analysoida, esineistää ja neuvoa. Niinpä miehet ovat sopivampia rakentamaan esineiden maailmaa ja nainen ihmisen maailmaa. Olemme arvokkaita aivan itsenämme. Olemme vain erilaisia ja toisiamme täydentäviä. Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt.

Jyväskyläläismies ei saanut vettä aamukahvinsa keittoon — parvekkeelta avautui karu näky. Mieti näitä 5 asiaa, ennen kuin antaudut lomaromanssille.

Saab J35 Draken tunnettiin repivän kovasta äänestä — katso videolta, miten se lentää taas. Tiina kuuli yöllä seinän takaa kolme karmivaa koputusta Miehet ovat kenties kuulleet fleshlightista, mutta myös naisille on tarjolla "suuseksisimulaattoreita". Voisi ajatella, että se on makea, mutta koska kohteena on klitoris, samalla rahalla saa emättimeen asetettavan laitteen, SinCity. Ylipitkä kravatti ja köydet tekevät tuloaan, sillä aiemmin irstaana pidetty bondage on nykyään taidetta.

Materiaali ei enää ole nahkaa, vaan hygieenistä, Keränen jatkaa. Grey vieraili kirjallisuuden kautta valkokankaalla, mielikuva SM-leikeistä sisälsi yleensä nahkaan puettuja, lihavia saksalaisisia, jotka laittoivat toisensa roikkumaan seinälle. Nykyisin sitomisleikit ovat yleistyneet. Tuotteista suosituin on pitkillä lentomatkoillakin käytetty maski. Kun on ollut kimpassa kuusi vuotta, miettii, mikä olisi uusi ja kiva juttu.

Ostat silmälaput ja sitten huiskun. Toimii älyttömän hyvin, Keränen sanoo. Teipistä voi myös tehdä vaikka PVC-hameen, Keränen sanoo. Suukapula, joka onkin karkkia. Anaalileikit tekevät uutta tulemista. Näitä ei mene montaa vuodessa, Keränen kuvaa tuotetta. Moni on joskus pyyhkinyt pölyjä kodistaan höyhenhuiskalla. Sitä voi käyttää myös eroottisesti.

Nuoremman polven kundit jo tajuavat, että tarvitsee kunnon löylyt, muuten homma ei toimi. Alku on niin tärkeä, hän jatkaa. Kynttilä ei siis muutu steariiniksi. Kiposta kaadetaan öljyä vaikkapa selkään, Keränen sanoo. Lisää vain oma kalu, kutsuvat harness-housut käyttäjäänsä. Housuja voi käyttää  dildon kanssa, mutta niille on myös muita käyttötapoja. Se on kuin oikea.

Ennen strap-oneja käyttivät naisparit, mutta eturauhashierojien yleistymisen myötä heteropariskunnat ostavat niitä paljon. On myös sellaisia, joissa ei tarvitse valjaita, vaan sauva tulee naisen emättimeen, Keränen kertoo.

Feromonien tehosta on kiistelty puolesta ja vastaan. Seksuaaliferomonien tarkoitus on houkutella vastakkaisen sukupuolen edustajia. Myös ihmisille on feromonituotteita. Mutta varmasti, jos haluat uskoa tuotteeseen, laitat sitä, menet kapakkaan ja koet itsesi haluttavaksi, siinähän tapahtuu reaktio ja muutkin voivat kokea sinut viehättäväksi. Se toimii siksi, että koet, että se toimii, Keränen kuvaa. Kuvagalleria 21 kuvaa - katso Aikuisviihdeliikkeiden erikoisuuksia.

Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi.

Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus. Sai vanhemmiltaan härskin videon kymppikerhosta — tyttären twiitistä somehitti: Tämä on asiantuntijan mukaan päivän paras hetki harrastaa seksiä — ota kaikki hyöty irti kesälomalla!

Mies väittää apteekin kertoneen vaimolle Viagrasta — avioliitto nyt pilalla. Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus.

Tyttöystävä poisti tärkeän viestin ja tekaisi toisen tilalle — "todella sairasta". Miksi naiset pitävät pitkistä miehistä?

suomi tunteet sex kuvat

Suomi tunteet sex kuvat -

Mitä iloa on olla rakkaan sylissä, jos ei tunne mitään? He myös tarkkailevat kehonkieltä ja ovat miehiä enemmän huolissaan lähimmäisistään. Louhimies ja näyttelijöiden kohtelu. Toimii älyttömän hyvin, Keränen sanoo. Yle-kontots användarvillkoren har ändrats

Seurauksena nainen ajoi pois ystävänsä Hummer-maastoautolla. Somessa leviävällä videolla eräs isä näyttää, kuinka saada pöytä ja VIP-kohtelua täpötäydessä ravintolassa. Yhdysvaltalainen hakkeri nimeltä "Bitcoin Baron" saa 20 kuukautta vankeutta useiden kaupunkien viranomaispalveluiden jumiuttamisesta palvelunestohyökkäyksin. Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa. Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään.

Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle. Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä. Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa?

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle.

Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tässä ovat aikuisviihdekaupan erikoisimmat tuotteet. Mainos   uutinen jatkuu alla. Silikonista tehty pullasuti toimii myös, Keränen sanoo. Käytätkö seksilelua, jossa on kaukosäädin? Saatat vahingossa yllättää naapurisi "Edes apteekki ei puhu silikoniliukuvoiteita vastaan" — millainen liukuvoide on turvallisin?

Lue lisää aiheesta Seksi. Lue lisää aiheesta Parisuhde. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Nyt voit katsoa sitä videolta Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta?

Kysy miehiltä Miehet Mikä on miehen mielestä parasta seksissä? Miehet vastaavat Miehet kertovat, mikä on parasta seksissä. Kysy miehiltä Parisuhde Miksi deittailet naisia, vaikket ole valmis suhteeseen? Miehet vastaavat Miksi mies deittailee, jos ei ole valmis parisuhteeseen?

Kysy miehiltä Mustasukkaisuus Miksi mieheni tekee minut tahallaan mustasukkaiseksi? Lisäksi voit laittaa viestin studioon osoitteessa yle. Professori Liisa Tainio on Koskettavan koulun rehtori. Miksi kosketus on tärkeää? Ajantasa loppuu ja uusi ohjelma alkaa.

Menneitä muistelevat toimittajat Liisa Tukkimäki ja Seija Wallius. Lähetyksessä etsitään myös polkuja hiilineutraliuteen. Ylilääkäri Kari Innilä Sotilaslääketieteen keskuksesta vastaa. Surevan kohtaamiseen opastaa nettihanke. Hovioikeus Talvivaarasta, toimittajana Hanne Kinnunen. Tutkimus kansainvälisen suojelun tarpeesta ja Migrin päätöksistä, toimittajana Noora Kettunen.

Syrjäytyneet nuoret, Jussi Pyykönen Me-säätiöstä. Edunvalvontavaltuutus, Piia Jeremejeff, asianajaja, varatuomari. Ulkomaanlehtikatsaus Berliinistä, Pertti Rönkkö.

Presidentti Vladimir Putin lupasi vaalipuheissaan talouskasvua. Mistä sitä voi odottaa? Arvioimassa on Danske Bankin vanhempi ekonomisti Vladimir Miklashevsky. Vallattomasti valtiopäivillä puhutaan Venäjästä, maaseudusta ja kaupungista. Elina Päivinen ja Kaija Kellman juontavat. Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löövi kertoo tuoretta tietoa siviilien tilanteesta Syyrian sodassa.

Professori Hannu Juusola arvioi tulitauon mahdollisuuksia Itä-Ghoutassa. Pakolaisia tulee Turkista Kreikkaan vaarallisella kyydillä, raportoi Sara Saure. Turun puukotusoikeudenkäynti, oikeustoimittaja Päivi Happonen. Tampereen palo, tutkinnanjohtaja Joni Länsipuro. Tiede ja onnellisuus, professori emeritus Markku Ojanen. Facebook ja käyttäjien tiedot, Tampereen yliopiston journalistiikan vierailijaprofessori Jussi Pullinen.

Syntyvyys, asenteet ja perhepolitiikka, johtaja Anna Rotkirch, Väestöliitto. Aku Louhimies ja ohjaajan valta, Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön professori Elina Knihtilä, Tampereen yliopiston sukupuolentutkimuksen professori Johanna Kantola ja teatterityön professori Pauliina Hulkko. Louhimies ja näyttelijöiden kohtelu.

Joukko tunnettuja näyttelijöitä syyttää elokuvaohjaaja Aku Louhimiestä voimakkaasta vallan väärinkäytöstä. Ylen haastattelussa muun muassa Pihla Viitala, Matleena Kuusniemi, Jessica Grabowsky ja Pamela Tola kertovat Louhimiehen kohdelleen etenkin naisnäyttelijöitä kaltoin vuosien ajan. Aku Louhimies on illan A-studiossa TV1: Ajantasassa A-studion päällikkö Riitta Pihlajamäki kertoo miksi juttu tehtiin. Tasa-arvon tila työelämässä ja urheilussa.

Haastateltavina Tampereen yliopiston sukupuolen tutkimuksen professori emerita Päivi Korvajärvi ja Olympiakomitean Johtaa kuin nainen -hankkeen projektipäällikkö Sari Kuosmanen. Haastateltavina apulaisprofessori Katri Pynnöniemi Helsingin yliopistosta ja Maanpuolustuskorkeakoulusta sekä Venäjä-johtaja Petri Vuorio Elinkeinoelämän keskusliitosta. Moskovan kirjeenvaihtaja Marjo Näkki kertoo, mitä Venäjällä on tänään vaaleista sanottu.

Paljonko Suomessa on homeansaan joutuneita perheitä? Padassa ei porise mikään tavallinen eväs, vaan soluhillo. Sitä on kutsuttu ratkaisuksi maailman ruokatuotantoon, mutta pataa kehittänyt kasvibiotekniikan tutkija Lauri Reuter toppuuttelee. Soluhillo ei ratkaise nälänhätää, se on vain yksi pieni muutos isossa kokonaisuudessa: Uusi tuotantotapa on myös keinoliha.

Se esiteltiin vuonna , markkinoille sitä ei vielä aivan heti saada. Mutta keinoliha olisi ympäristöteko, sanoo Helsingin yliopiston vanhempi tutkija Hanna Tuomisto. Laboratoriokasvatuksen mahdollisuudet ovat hurjat, sillä tuotanto voitaisiin tuoda paikkoihin, joissa se nyt on mahdotonta. Vaikka paljon muuttuu ja ruoka teknologisoituu, paljon myös jää. Ruoka on edelleen henkilökohtainen asia, se pysyy yhteisenä nautintona ja se tarjoaa makumuistoja. Jopa navetat tuotantolaitoksina pysyvät, ne vain muuttuvat vähän erilaisiksi.

Sähköistä ylioppilaskoejärjestelmää testataan toden teolla, kun kokelaat kirjoittavat englannin. Taloustoimittaja Aapo Parviainen valottaa, onko iso osinko aina merkki yhtiön vakaudesta. Vasta sen jälkeen tulee seksi. Miehellä on usein juuri päin vastoin, ensin seksi ja sitten vasta läheisyys ja keskustelu.

Ketolainen muistuttaa, että yleistää ei kuitenkaan voi liikaa, koska jokainen ihminen — mies ja nainen — on oma yksilönsä. Naiset haluavat yllätyksellisyyttä ja romanttisuutta, kun miehelle useimmiten riittää tavallinen yhdessäolo. Ketolaisen mielestä naiset yleensä samaistuvat asioihin sisältäpäin. He myös pystyvät kokemaan myötätuntoa ja olemaan empaattisia. He myös tarkkailevat kehonkieltä ja ovat miehiä enemmän huolissaan lähimmäisistään. He myös erottelevat asiakokonaisuuksia ja tunteitaan.

Mies saattaa esineellistää jopa ihmiset, esimerkiksi työpaikalla. Miehillä on taas tapana keskittyä pääasioihin. Miehet myös katsovat pitemmälle tulevaisuuteen. Tunteet ja järki Sanotaan että naiset elävät tunteen mukaisesti ja miehet järjellä.

Usein he ensin kertovat tunteistaan ja sen jälkeen tulee varsinainen asia. Miehet  keskittyvät asioihin, he haluavat tietoa asiasta jotta voivat tehdä johtopäätöksiä. He ovat parhaimmillaan kun voivat tehdä päätöksiä.

Naiset haluavat olla kainalossa ja tuntea olevansa turvassa. Useimmiten ajatukset sisältävät aika vähän oikeasti objektiivista ainesta. Muiden ilmeet ovat aistihavaintoja ja tulkintoja, mutta ne mielletään usein tosiasioiksi. Mutta keinoliha olisi ympäristöteko, sanoo Helsingin yliopiston vanhempi tutkija Hanna Tuomisto. Väkivaltaisuuttakin esiintyy runsaasti, tosin kohtuuttoman paljon muihin eurooppalaisiin verrattuna lähinnä Pohjois- ja Itä-Suomessa.

0 thoughts on “Suomi tunteet sex kuvat

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *