Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Pillu kostuu pillua naidaan

pillu kostuu pillua naidaan

Toinen nainen orgasmin lähestyessä ottaa käsillään minun päästäni kiinni, jolloin minä pysäytän maistelun ja annan naisen nytkyttää piimpsaansa minun suuta ja kieltäni vasten. Naisen klitoris menee niin kosketusaraksi etten voi aivan heti jatkaa uusintaan. Suuseksissä on vaan katseltava ja kuunneltava miloin alkaa olla lähellä ja tehtävä sitten niin, että orgasmi tulee.

Harjoituksen kautta siihen pääsee, ei tarvi mitään kovia konsteja vaan hiljalleen tehdä sopivia maisteluja kielellä ja sormilla ja tulos on useimmiten aika hyvä. Vaimoni saa sitten ainakin kymmenen kertaa orgasmin, laskettua ei ole tullut, mutta sanoo, että harvinaisen hyvältä tuntuu. Ja vaikka pienen tauon jälkee alottaa uudestaan, tuntuu vieläkin muutaman kerran samalta.

Ja sitten kun hän ottaa kaluni suuhun, miten makealta se tuntuukaan kun saan laskea siement suuhun. Hän on innostunut suihinottoon perusteellisesti, sanojensa mukan mikään ei ole niin makeaa.

Kiitos hänelle, harvoin tavallista naintia enää tehdäänkään. Itse kun saan orgasmin helposti, niin näillä kaikille metkuilla ja tavoilla ei ole suurta merkitystä.

Sanoisin kuitenkin alkuperäiselle, että ainakaan aivan loppua kohden lopettaminen tai millään millimuodollakaan tekemisen muuttaminen ei tuota kuin ärtymystä.

Se lataus ikään kuin purkaantuu, mutta ilman orkkua ja seuraavasta orkusta tulee latteampi, jos vielä nainen jaksaa ärtymykseltään lähteä edes yrittämään. Sitten erona naisiin ja miehiin Nainen yleensä tietää nuollessaan, että leveällä kielellä ja joskus jopa parempi että kieli pysyy latteeltaan klitoriksen päällä siitä irtoamatta ja liike tapahtuukin vain painetta muuttamalla Joku kertoikin, että on hänellä on nainen, joka haluaa lopussa, että mies pitää kielen paikallaan ja hän itse nytkyttää itseään kieltä vasten Myös sormien käyttäminen voi olla ok, mutta tärkeää on tajuta, että suuri osa siitä mikä tuntuu sormilla hyväksi on reiän ympärillä olevien pienten häpyhuulien koskettaminen, venyttäminen sillä liikkeellä.

Siellä aivan sisällä, "käytävässä", ei ole kovin paljon mitään mitä tavoitella. Iso penis voi tietysti tuntua hyvältä sisällä, mutta sekin taitaa tapahtua paineen kautta, johon muutamalla sormella ei päästä. Tämä ongelmana myös pornofilmeissä Sama kuin miestä tyydyttäisi ainoastaan peniksen tyvestä runkkaus Että siis nuolemista voisi harjoitella vaikka jäätelötuuttia koiran leveällä kielellä nuolemalla. Tai kuinka nuolisit suklaakastikkeen ikkunasta tehokkaasti, et varmaan kielen kärjellä?

Ja miten sillä leveällä kielellä voisit nytkyttää ikkunaa, irrottamatta sitä ikkunasta tai siitä pisteestä jota nytkytät! Tsih, nyt sitten vain odottamaan, että innokkaat nuolijat alkavat harjoitella ikkunnoissaan naapureiden iloksi. Miehiä ja naisia , Pervo kyrpä simies eessä.

Naisensuussa terska nuoleskelee intohimoisesti sitä terkaa suussaan. Ilmaa hädin tuskin saa sisään. Kova mulkku kyrpä suussa nuoltavna maisukuteltvana. Painaa karvoja myten suuhun alkaa imemään paksua kyrpää kuin iso jäätelö tötteröä suussa. Väliin nostaa päätä pitää terskan suussa ihä nuolee terskassa olevaa siitin aukkoa.

Kiihotuu lisää kyrpä alkaa sykkiä. Nainen ei saa kyrpää ulos suusta kun nuolee terkaa yhä vain kyrpä antaa kiimapisaroita. Nainen jatkaa suussa operaatiota. Pian nostaa pois päänsä nousee istumaan kovaksi kahtaneen munan päälle. Se laikee naisen sisään. Mulla käsi pillussa melkein jo saamassa orgasmia.

Runkkaaminen päätty on orkun vuoro. Täytyy lopetella pitää mennä nukkumaan. Onko nyt kiimaista naista. Laitoin juuri käden pillun päälle. Tuntuu kivalta pitää jotain pillun lähellä kiihottaa. Liikuttelen sormia sen päällä. Se haluaa että laitan jotain sisään. Laitoin 2 sormea sisään kyllä tuntuu mukavalle. Nyt kyllä panettaa aivan sairaasti. Pillu ihan järkyttävän kuuma. Runkaan sitä mukavalle tuntuu koneen ääressä runkata. Kosteesta pillusta kuulu ihana pnoääni.

Panion peremälle nyt sormet syväälä pillussa. Nyt on tosi herkkä en pyysty kirjottamaan. Nyt vedät loppuun asti ja lähden nukkumaan. Muutaman tunnin ajomatkan jälkeen olimme leirintäalueella. Heti kun teltat oli saatu pystyyn, aloin tintata siideriä ja koskenkorvaa ja samaa tahtia alkoi mielialakin kohentua. Juttelimme ja vilkuilin syrjäsilmin Minnaa. Pari kertaa katseemme kohtasivat ja käänsimme molemmat äkkiä päämme sivuun.

Mieltäni nostatti, kun ajattelin, ettei mielenkiinto ollut täysin yksipuolista…. Ne kossuryypyt olivat kuitenkin tyhjään vatsaan vedettynä liikaa. Festarialueen portille tultaessa olin nimittäin niin jurrisssa, ettei minua päästetty sisälle. Muu porukka katseli hetken toisiaan neuvottoman näköisenä, mutta tietysti he menivät sisään portista. Minun ei auttanut muu kuin horjua takaisin telttaan nukkumaan. Heräsin teltassa lintujen lauluun ja kamalaan päänsärkyyn.

Rannekello näytti varttia vaille viisi. Teltassa oli kuuma ja olin yltä päältä hiessä. Käänsin kylkeä ja huomasin, että Minna nukkui vieressäni, mutta Samia ei näkynyt mailla halmeilla. Minna makasi makuupussin päällä mahallaan toinen jalka vähän koukussa.

T-paidassa ja pikkupöksyissään hän oli todella herkullisen näköinen. Kaivoin kassista Buranaa ja nieleskelin sen alas siiderinjämän kanssa.

Pastilli suussa raikasti oloa kummasti. Yhtäkkiä olin aivan hereillä ja äkillinen himo tuntui melkeinpä fyysisenä heikkoutena.

En saanut silmiäni irti Minnan herkullisen näköisestä perseestä. Siirryin alemmas, jotta näkisin paremmin. Minna hengitti raskaasti ja rauhallisesti, ja hetken mielijohteesta sivelin sormenpäilläni hänen peppuaan. Minna ei reagoinut mitenkään. Kullini seisoi täyttä päätä, eikä se mahtunut enää kalsareihini.

Minnan jalat olivat sen verran harallaan, että pystyin helposti sivelemään hänen pilluaan pikkupöksyjen päältä. Lievästi tärisevät sormeni liukuivat kevyesti silkkisten pikkuhousujen päällä. Tunsin ohuen kankaan läpi hänen karvoituksensa, pillun muodot sekä ennen kaikkea hänen pimpistään nousevan lämmön. Kiihotuin niin, että hengitykseni muuttui huohotukseksi, jota yritin parhaani mukaan peittää.

Varovasti, varovasti ujutin yhden sormen pikkupöksyjen reunan alle. Hitaasti, millimetri millimetriltä liikutin sormeani kohti hänen pilluaan. Tunsin ensin hänen karvoituksensa, sitten sormenpääni kosketti jo hänen häpyhuuliaan.

Minua panetti kuin pientä orankia…. Sydän pamppaillen jännäsin, herääkö Minna, mutta hän nukkui edelleen ihan rauhallisesti. Hitaasti aloin sormenpäälläni sivellä hänen rakoaan päästä päähän. Vasemmalla kädellä oli pakko samalla runkata kullia. Asentoni oli vähän hankala, joten otin sormeni pois pöksyistä, nousin polvilleni hänen peppunsa viereen. Nyt pystyin käyttämään molempia käsiäni! Vasemmalla kädellä raotin pikkupöksyjä ja näkymä sai minut haukkomaan henkeäni.

Minna oli aito punapää! Katselin lumoutuneena pikkupöksyjen raosta näkyvää punaista karvoitusta. Varovasti ujutin pikkupöksyjen lahkeen reunaa kokonaan pois pillun päältä.

pillu kostuu pillua naidaan

Pillu kostuu pillua naidaan -

On minuakin viety, ei sen puoleen. Aloitin rauhalliset työnnöt koko ajan kiihdyttäen. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään. Nussiminen tuntui ihanammalta kuin koskaan, tunsin suorastaan nyyhkäiseväni mielihyvästä. Vei niin ettei jalat juurukaan maahan ottaneet. Viesti on mainos tai massapostitus.

Juttelimme ja vilkuilin syrjäsilmin Minnaa. Pari kertaa katseemme kohtasivat ja käänsimme molemmat äkkiä päämme sivuun. Mieltäni nostatti, kun ajattelin, ettei mielenkiinto ollut täysin yksipuolista…. Ne kossuryypyt olivat kuitenkin tyhjään vatsaan vedettynä liikaa. Festarialueen portille tultaessa olin nimittäin niin jurrisssa, ettei minua päästetty sisälle. Muu porukka katseli hetken toisiaan neuvottoman näköisenä, mutta tietysti he menivät sisään portista. Minun ei auttanut muu kuin horjua takaisin telttaan nukkumaan.

Heräsin teltassa lintujen lauluun ja kamalaan päänsärkyyn. Rannekello näytti varttia vaille viisi. Teltassa oli kuuma ja olin yltä päältä hiessä. Käänsin kylkeä ja huomasin, että Minna nukkui vieressäni, mutta Samia ei näkynyt mailla halmeilla. Minna makasi makuupussin päällä mahallaan toinen jalka vähän koukussa.

T-paidassa ja pikkupöksyissään hän oli todella herkullisen näköinen. Kaivoin kassista Buranaa ja nieleskelin sen alas siiderinjämän kanssa. Pastilli suussa raikasti oloa kummasti. Yhtäkkiä olin aivan hereillä ja äkillinen himo tuntui melkeinpä fyysisenä heikkoutena. En saanut silmiäni irti Minnan herkullisen näköisestä perseestä.

Siirryin alemmas, jotta näkisin paremmin. Minna hengitti raskaasti ja rauhallisesti, ja hetken mielijohteesta sivelin sormenpäilläni hänen peppuaan.

Minna ei reagoinut mitenkään. Kullini seisoi täyttä päätä, eikä se mahtunut enää kalsareihini. Minnan jalat olivat sen verran harallaan, että pystyin helposti sivelemään hänen pilluaan pikkupöksyjen päältä.

Lievästi tärisevät sormeni liukuivat kevyesti silkkisten pikkuhousujen päällä. Tunsin ohuen kankaan läpi hänen karvoituksensa, pillun muodot sekä ennen kaikkea hänen pimpistään nousevan lämmön. Kiihotuin niin, että hengitykseni muuttui huohotukseksi, jota yritin parhaani mukaan peittää. Varovasti, varovasti ujutin yhden sormen pikkupöksyjen reunan alle. Hitaasti, millimetri millimetriltä liikutin sormeani kohti hänen pilluaan.

Tunsin ensin hänen karvoituksensa, sitten sormenpääni kosketti jo hänen häpyhuuliaan. Minua panetti kuin pientä orankia…. Sydän pamppaillen jännäsin, herääkö Minna, mutta hän nukkui edelleen ihan rauhallisesti. Hitaasti aloin sormenpäälläni sivellä hänen rakoaan päästä päähän.

Vasemmalla kädellä oli pakko samalla runkata kullia. Asentoni oli vähän hankala, joten otin sormeni pois pöksyistä, nousin polvilleni hänen peppunsa viereen. Nyt pystyin käyttämään molempia käsiäni! Vasemmalla kädellä raotin pikkupöksyjä ja näkymä sai minut haukkomaan henkeäni. Minna oli aito punapää!

Katselin lumoutuneena pikkupöksyjen raosta näkyvää punaista karvoitusta. Varovasti ujutin pikkupöksyjen lahkeen reunaa kokonaan pois pillun päältä. Nyt oikealla kädelläni oli vapaus työskennellä hänen hävyllään mielensä mukaan.

Kostutin keskisormea syljelläni ja aloin sivellä varovasti hänen pilluaan. Tällä tavoin kostutettujen häpyhuulien välissä sormi kulki liukkaasti, ja sain sormeni työnnettyä jo vähän sisäänkin.

Sitten säikähdin niin, että sydän oli pysähtyä. Minna ikään kuin havahtui ja muutti vähän asentoaan. Vedin äkkiä käteni pois. Olin aivan liikkumatta ja hengittämättä, mutta hetken päästä Minnan hengitys tuntui taas tasaantuneen.

Hänen makasi edelleen vatsallaan, mutta hänen jalkansa eivät olleet enää levällään, joten minulla ei ollut enää mahdollisuuksia äskeiseen herkutteluun. Minna saattaisi kyllä herätä, kun yritän kiskoa pöksyjä, mutta ajattelin, että keksin jonkun hätävalheen.

Olisin kömpimässä hänen ylitseen kuselle tai jotain… Tartuin pöksyjen vyötärönauhaan kummaltakin sivulta ja aloin vetää niitä varovasti alas. Onneksi vyötärö oli sen verran löysä, että aluksi ne liukuivat hyvin alaspäin. Vatsapuolelta oli vähän hankalampaa liikuttaa niitä. Otin paremman asennon ja nykäisin voimakkaammin. Liike oli rajumpi kuin luulinkaan. Säikähdin, että nyt Minna varmasti heräisi, mutta mitään ei tapahtunut. No, joka tapauksessa Minnan pöksyt olivat nyt polvitaipeissa!

Keräsin kaiken rohkeuteni ja vedin päättäväisesti pöksyt kokonaan hänen jalastaan. Nyt hän oli alapäästään kokonaan alasti! Hivelin sormenpäilläni hänen alaselkäänsä ja peppuaan, välillä sormeni solahti pakaroiden välistä hänen pillulleen. Kostutin uudestaan keskisormeni ja ujutin sen hänen pillunhuulilleen. Sivelin hellästi hänen häpyhuuliaan, ja jokaisella työnnöllä sormenpää kosketti klitorista.

Aluksi ajattelin vain kuvittelevani, mutta vähän aikaa jatkettuani huomasin, että se piti paikkansa: Pidä peppu tiukasti itseä vasten ja toista tiukasti: Älä liiku, älä liiku. Kun nainen tottelee nuo ratkaisevat kymmenisen sekuntia hän saa uskomatonta herkkua. Miehinen kanki on edelleen työkunnossa, yllätys yllätys naiselle. Nyt vain laukeamisen jälkeen mielettömässä mieskunnossa. Aivan tuosta vain voi naiselle tarjota parikin orgasmia itse laukeamatta. Voin kokemuksella taata, että kolmannen orgasmin jälkeen nainen on villikko joka suostuu kaikkeen mitä mielikuvitus suo.

Yhdyn siis vain kirjallisesti;0 ajatukseesi viulusta. Olen itse useasti soittanut tuota naisen viulua ja se on upea tunne kun tietää tekevänsä hyvää ja saa toisen todella nauttimaan siitä mitä on. On minuakin viety, ei sen puoleen. Olin äskettäin tullut jätetyksi ja vapaana 'jätettynä' sonnustauduin parhaimpiini yökerhoon. Ovelle tuli aivan jumalainen donna, katsoi karsaasti ympäriinsä ja käveli suoraan lukseni.

Sanomatta sanaakaan vei minut niin ettei jalat juuri maahan ottaneet. Vei suoraan taksiin ja sanoi, että mennään sinulle. Tarinaan liittyy melkeinpä mielipuolisia käänteitä. Parkkipaikalla nimittäin odoti exä, joka oli panoa vailla.

Väläytti valoja, että oli havaiuttu. Kun pääsin donnan kanssa sisälle puhelin soi. Kerroin exälle, että olen nyt varattu ja suljin puhelimen. Donna kysyi kuka soitti ja kerroin rehelliseti tilanteen. Ihan sairasta, oli hänen kommenttinsa. Eikä tässä vielä kaikki kun mainoksessa konsanaan. Pari kertaa rakasteltuamme hän ylättäen kertoi menevänsä vihille samalla viikolla.

Ei se tieto estänyt kolmatta yhdyntää aamulla. Vei niin ettei jalat juurukaan maahan ottaneet. Minä voin panna teidät paksuksi tai harrastaa seksiä. Viikottain rakastelen kahden täysin erilailla orgasmin aikana käyttäytyvän naisen kanssa. Toinen haluaa orgasmin tullessa minun nuolevan ja sormettavan täysillä rajusti. Yleensä se ei jää tähän vaan saan vielä jatkaa ja nuolla uuteen huippuun. Toinen nainen orgasmin lähestyessä ottaa käsillään minun päästäni kiinni, jolloin minä pysäytän maistelun ja annan naisen nytkyttää piimpsaansa minun suuta ja kieltäni vasten.

Naisen klitoris menee niin kosketusaraksi etten voi aivan heti jatkaa uusintaan. Suuseksissä on vaan katseltava ja kuunneltava miloin alkaa olla lähellä ja tehtävä sitten niin, että orgasmi tulee.

Harjoituksen kautta siihen pääsee, ei tarvi mitään kovia konsteja vaan hiljalleen tehdä sopivia maisteluja kielellä ja sormilla ja tulos on useimmiten aika hyvä. Vaimoni saa sitten ainakin kymmenen kertaa orgasmin, laskettua ei ole tullut, mutta sanoo, että harvinaisen hyvältä tuntuu.

Ja vaikka pienen tauon jälkee alottaa uudestaan, tuntuu vieläkin muutaman kerran samalta. Ja sitten kun hän ottaa kaluni suuhun, miten makealta se tuntuukaan kun saan laskea siement suuhun. Hän on innostunut suihinottoon perusteellisesti, sanojensa mukan mikään ei ole niin makeaa.

Pillu ihan järkyttävän kuuma. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä. Menehän tissiposki äiteen kans pikku kakkosta kattomaan. Kerran tuli 16v poika kylään ja kuuntelin keuhkot. Tämä ongelmana myös pornofilmeissä Nyt kirjoitatte tuhmia tähän alle

2 thoughts on “Pillu kostuu pillua naidaan

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *