Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Finnish live tulos

finnish live tulos

Tässä ovat Liigan pelaajasiirrot kaudelle — KalPa ennätystulokseen — voittoa yli puoli miljoonaa euroa. Ilveksen tulos parani viime kaudesta — myynti ja markkinointi onnistuivat. TPS-ikoni Tomi Kallio päättää upean uransa. KalPa-tähdet viheriöllä — katso kooste Golfliigan osakilpailusta. Eric Perrin palaa JYPiin — upea ura jatkuu vielä vuoden. Näin pelataan Liigan playoffseissa keväällä Tässä on Liigan kauden —19 runkosarjan otteluohjelma.

Liiga käynnistyy täysin kierroksin — katso avausviikonlopun ottelut. Jaettuja pisteitä voi muuttaa koko ottelun ajan. Säätiedot Ilmatieteenlaitos Avoin data. Pesis Live on pesäpallotulosten liveseuranta, joka näyttää pesäpallon tulokset ja tilanteet reaaliajassa.

Pesis Live on suunniteltu erityisesti mobiili- ja tabletlaitteille, mutta toimii hyvin myös tietokoneella. Sivu toimii kuin sovellus, eli sitä ei tarvitse ladata uudelleen, tiedot päivittyvät automaattisesti. Poikkeuksena on Opera Mini ja Spuhelimien Asha Nokia Browser tyyliset selaimet, jolloin käyttäjän taytyy itse ladata sivu uudelleen.

Sovellus ei toimi ilman javascriptiä. Ottelut sivulla näkyvät käynnissä olevat pelit tai seuraavien pelien alkamisaika. Käynnissä olevilla peleillä on pelisivu, josta näkee kentällä olevan tilanteen.

Kun olet pelisivulla kotiutusyrityksistä tulee pieni popup-ilmoitus. Mikäli haluat seurata useiden pelien ilmoituksia samaan aikaan, voit lisätä peli taustaseurantaan pelisivun lopussa olevasta valinnasta. Taustaseurannassa olevat pelit näkyvät keltaisella pohjalla ottelut sivulla. Asetukset sivulta voi valita mitkä ilmoitukset taustaseurannassa olevista peleistä haluat vastaanottaa. Pelisivun vasemmassa yläkulmassa olevasta napista aukeaa pelin pöytäkirja. Oikeasta yläkulmasta aukeaa Twitter-paneeli pesis-kanavalle, josta saattaa löytää hyödyllistä tietoa.

Voit myös itse kirjoittaa twitteriin, varsinkin jos olet kentällä ja pelissä tapahtuu jotain mielenkiintoista.

Yhdistetystä lyöntijärjestys- ja tilastonäkymästä näet pesillä olevat pelaajat, viimeisimmät pöytäkirjamerkinnät, lyöntivuorot ja pelin tilastot. Ensimmäisessä sarakkeessa on pelaajien viimeisin pesätilanne. Ympyröity pesänumero tarkoittaa, että pelaaja on kyseisellä pesällä. T8, VP, Mäntsälä T7, EP, Koivukylä Pojat 15 Mestaruussarja 03 synt. Pojat 14 Mestaruussarja 04 synt. Pojat 14 Ykkönen 04 synt. Pojat 13 Mestaruussarja 05 synt. Pojat 13 Ykkönen 05 synt. Pojat 12 Mestaruussarja 06 synt.

Pojat 12 Ykkönen 06 synt. Pojat Piirisarja synt.

finnish live tulos Mikäli haluat seurata useiden pelien ilmoituksia samaan aikaan, voit lisätä peli taustaseurantaan pelisivun lopussa olevasta valinnasta. Pesis Liven yleisöäänestyksessä yleisö äänestää ottelun kummastakin joukkueesta parasta pelaajaa. Lyöntivuorojen merkintä saattaa joskus mennä sekaisin, erityisesti jos jokereita on vaihdettu lyömään numerolla. Sivu toimii kuin sovellus, eli sitä ei tarvitse ladata uudelleen, tiedot päivittyvät automaattisesti. Yhteys palvelimeen on katkennut Yritä uudelleen. Sovellus ei toimi ilman javascriptiä. P8, VP, Järvenpää

Pelisivun vasemmassa yläkulmassa olevasta napista aukeaa pelin pöytäkirja. Oikeasta yläkulmasta aukeaa Twitter-paneeli pesis-kanavalle, josta saattaa löytää hyödyllistä tietoa. Voit myös itse kirjoittaa twitteriin, varsinkin jos olet kentällä ja pelissä tapahtuu jotain mielenkiintoista. Yhdistetystä lyöntijärjestys- ja tilastonäkymästä näet pesillä olevat pelaajat, viimeisimmät pöytäkirjamerkinnät, lyöntivuorot ja pelin tilastot.

Ensimmäisessä sarakkeessa on pelaajien viimeisin pesätilanne. Ympyröity pesänumero tarkoittaa, että pelaaja on kyseisellä pesällä. Numero ilman ympyrää on pelaajan viimeisin pesä johon hän pääsi tai yritti päästä. Punainen pesänumero merkitsee, että pelaaja paloi kyseiselle pesälle.

Kotipesä on merkitty K-kirjaimella. Vihreä K tarkoittaa, että pelaaja toi juoksun. Toisessa sarakkeessa on pelaajaa koskeva viimeisin pöytäkirjamerkintä. Merkinnän jälkeinen numero on lyöjä.

Pelaajan nimi on mustalla, mikäli pelaajalla on lyöntivuoro jäljellä. Jos lyöntivuoroa ei ole nimi on harmaalla. Lyöntivuorojen merkintä saattaa joskus mennä sekaisin, erityisesti jos jokereita on vaihdettu lyömään numerolla. Lyöjä on merkitty sinisellä ja ympyröidyllä L-kirjaimella. Loput sarakkeista ovat tilastoja. Ruudun leveydestä riippuen kaikki sarakkeet eivät ole välttämättä näkyvissä. Kääntämällä puhelin vaaka-asentoon sarakkeille on enemmän tilaa. Tässä ovat Liigan pelaajasiirrot kaudelle — KalPa ennätystulokseen — voittoa yli puoli miljoonaa euroa.

Ilveksen tulos parani viime kaudesta — myynti ja markkinointi onnistuivat. TPS-ikoni Tomi Kallio päättää upean uransa. KalPa-tähdet viheriöllä — katso kooste Golfliigan osakilpailusta. Eric Perrin palaa JYPiin — upea ura jatkuu vielä vuoden. Näin pelataan Liigan playoffseissa keväällä Tässä on Liigan kauden —19 runkosarjan otteluohjelma. Liiga käynnistyy täysin kierroksin — katso avausviikonlopun ottelut. T8, VP, Mäntsälä T7, EP, Koivukylä Pojat 15 Mestaruussarja 03 synt.

Pojat 14 Mestaruussarja 04 synt. Pojat 14 Ykkönen 04 synt. Pojat 13 Mestaruussarja 05 synt. Pojat 13 Ykkönen 05 synt. Pojat 12 Mestaruussarja 06 synt. Pojat 12 Ykkönen 06 synt. Pojat Piirisarja synt.

0 thoughts on “Finnish live tulos

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *